Ha egy mondattal kene meggyoznod arrol hogy miert jo gyereket vallalni mi lenne az?
Én nem tudnék ilyet mondani.
L21
Ahol győzködni kell, ott bizony nagy a baj.
Ha nem akarsz, nem kell gyereket szülni - pl. én nem fogok.
Igen, a válaszokból láthatod, hogy a megfogalmazás nem volt éppen a legszerencsésebb:) Ha csak simán azt kérdezed, hogy írjuk le a legjobb dolgot a gyerekvállalásban, akkor egyértelműbb válaszokat kaphatsz.
Ha ez a kérdésed, akkor nekem eddig a legjobb dolog az volt, amikor először láttam mozogni az ultrahangon. Hihetetlen, hogy még ki sem jön, és már is ilyen szeretetet képes az ember érezni valaki iránt, akit gyakorlatilag nem is ismer, nincs kifejlődött személyisége, "csak" egy kis magzat. Nem gondoltam volna, hogy valaha is azt fogom érezni, hogy tökéletes úgy, ahogy van, függetlenül a nemétől, meg attól, hogy milyen lesz, mikor még csak ilyen pici, és mégcsak a hasamban van.
Ha nem kell meggyőzzelek, akkor egy mondatban nekem a legegyszerűbben:
Mert a gyerekedet mindenkinél jobban szereted, úgy, ahogy el sem tudod még képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!