Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egy mondattal kene meggyozn...

Ha egy mondattal kene meggyoznod arrol hogy miert jo gyereket vallalni mi lenne az?

Figyelt kérdés
2015. szept. 21. 19:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%

Én nem tudnék ilyet mondani.

L21

2015. szept. 21. 23:01
 12/22 anonim ***** válasza:
Miert kene gyozkodni? Aki nem akar ne vallaljon.
2015. szept. 21. 23:27
 13/22 anonim ***** válasza:

Ahol győzködni kell, ott bizony nagy a baj.

Ha nem akarsz, nem kell gyereket szülni - pl. én nem fogok.

2015. szept. 22. 10:33
 14/22 anonim ***** válasza:
Semmiről nem akarlak meggyőzni. A gyerekvállalásról tudnod kell magadnak dönteni.
2015. szept. 22. 13:52
 15/22 A kérdező kommentje:
Nyilván nem a kommentek alapján fogok gyereket vállani.Egyszerüen érdekelt,ki milyen szépséget lát a gyerekvállalásban.Nem kell a kérdést túlgondolni.
2015. szept. 22. 14:08
 16/22 anonim ***** válasza:
Akkor rosszul fogalmaztál. "Nyilván." :)
2015. szept. 22. 14:10
 17/22 anonim ***** válasza:
Mikor először hallod kis szíve dobbanását,mikor hétről hétre látod,hogy fejlődik,mikor először a karjaidba veszed,mikor először őszintén rád nevet,akkor tudod meg,mi is az igazi szeretet! A legszebb dolog egy nő életében,ha életet adhat és érezzük,mikor jön el az a pillanat...bocsi,hogy nem egy mondat lett,de jól esett leírni.
2015. szept. 22. 15:45
 18/22 anonim ***** válasza:

Igen, a válaszokból láthatod, hogy a megfogalmazás nem volt éppen a legszerencsésebb:) Ha csak simán azt kérdezed, hogy írjuk le a legjobb dolgot a gyerekvállalásban, akkor egyértelműbb válaszokat kaphatsz.

Ha ez a kérdésed, akkor nekem eddig a legjobb dolog az volt, amikor először láttam mozogni az ultrahangon. Hihetetlen, hogy még ki sem jön, és már is ilyen szeretetet képes az ember érezni valaki iránt, akit gyakorlatilag nem is ismer, nincs kifejlődött személyisége, "csak" egy kis magzat. Nem gondoltam volna, hogy valaha is azt fogom érezni, hogy tökéletes úgy, ahogy van, függetlenül a nemétől, meg attól, hogy milyen lesz, mikor még csak ilyen pici, és mégcsak a hasamban van.

2015. szept. 22. 16:22
 19/22 anonim ***** válasza:

Ha nem kell meggyőzzelek, akkor egy mondatban nekem a legegyszerűbben:

Mert a gyerekedet mindenkinél jobban szereted, úgy, ahogy el sem tudod még képzelni.

2015. szept. 22. 16:53
 20/22 anonim válasza:
Akarsz olyan szeretetet megélni, amilyet eddig még nem éreztél? A babád mindennap boldogsággal tölti még a szíved!
2015. szept. 28. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!