Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudnátok képet mutatni a...

Tudnátok képet mutatni a gyerkőceitek szobájáról? Inspirációkat gyűjtök.

Figyelt kérdés
Tudom, millió ötletet találok a neten, de engem most kifejezetten magyar gyerekek "átlagos" szobái érdekelnének. A pinterest tele van jobbnál-jobb ötletekkel, de a legtöbbjét igen költséges lenne kivitelezni, mi pedig egy átlag keresetű magyar család vagyunk...
2015. szept. 19. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Fűrészporos tapéta, halvány kékre festve.

Mintának a Dzsungel könyve 5 szereplőjét festettük a falra kb 1 méteres méretben.

Most 2,5 éves, a szekrényt most festettem át, arra verdák szereplők kerültek (nagy rajongó).

2015. szept. 19. 17:26
 2/5 Bella169 ***** válasza:
1 hónapos a kislányom. Egy szobába lakil velünk de külön sarka van. Ég kék a fal és felhőn ülő/fekvő disney figuràkaz festettem rá. 15 meseszereplő van a falon. Egyenként 30 centimeteresek kb + az alattuk lévő felhő. Mindenestül ( festèk,ecset, egyeb) nem volt 10 ezer ( saját kezüleg csinàltuk. Nem hivtunk festőt) Ha egész szobát nézek se sokkal lett volna drágább kert figura akkor os csak az àgya köré ment volna. Egy 20 négyzezméteres szoba igy kijött volna 15 ezerből simàn.
2015. szept. 19. 19:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

Két kisfiú lakik benne

2015. szept. 19. 20:54
 4/5 anonim ***** válasza:

A kisfiam szobája:

Fűrészporos tapéta pisztácia-zöldre festve. Az egyik fal csíkos: világoskék, tejeskávé, vaníliasárga színekkel, ez rá van festve a zöldre. A parketta laminált körte, a bútorok világosbarnák (fa és famintás). A függönyöket a fal színei szerint állítottam össze, cserélgetni szoktam. Most éppen kék van műsoron, de nemsoká sárgára, vagy zöldre cserélem (fényáteresztő). A szőnyeg csíkos, mindenféle színű.

Lányomé:

Szintén fűrészporos tapéta, de narancs és világoszöld színű változatban. Egyik falon élénk színű csíkos, és pöttyök. Világos juhar bútorok, halványzöld (vagy lila, narancs, fehér és mintás) függönyök. Türkizkék szőnyeg.

2015. szept. 20. 13:08
 5/5 anonim ***** válasza:
4. vagyok, mindent házilag csináltunk, a csíkokat is én festettem.
2015. szept. 20. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!