Tudnátok képet mutatni a gyerkőceitek szobájáról? Inspirációkat gyűjtök.
Fűrészporos tapéta, halvány kékre festve.
Mintának a Dzsungel könyve 5 szereplőjét festettük a falra kb 1 méteres méretben.
Most 2,5 éves, a szekrényt most festettem át, arra verdák szereplők kerültek (nagy rajongó).
A kisfiam szobája:
Fűrészporos tapéta pisztácia-zöldre festve. Az egyik fal csíkos: világoskék, tejeskávé, vaníliasárga színekkel, ez rá van festve a zöldre. A parketta laminált körte, a bútorok világosbarnák (fa és famintás). A függönyöket a fal színei szerint állítottam össze, cserélgetni szoktam. Most éppen kék van műsoron, de nemsoká sárgára, vagy zöldre cserélem (fényáteresztő). A szőnyeg csíkos, mindenféle színű.
Lányomé:
Szintén fűrészporos tapéta, de narancs és világoszöld színű változatban. Egyik falon élénk színű csíkos, és pöttyök. Világos juhar bútorok, halványzöld (vagy lila, narancs, fehér és mintás) függönyök. Türkizkék szőnyeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!