Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Milyen Mikulás csomagot...

Milyen Mikulás csomagot kaptak gyerkőceitek az oviba?

Figyelt kérdés
Mi volt benne?Most vagyok először ovis gyerek szülője és most vagyok először SZMK tag is :)Annyi a szokás, hogy édesség, gyümölcs és valami apróság.Tavaly azt mondták egy kis csipeszes virágot kaptak (ami egybe hűtőmágnes is)a lányok, a fiúk meg egy kis autót.Valami ötlet? (Kb. 700-800 Ft értékben összesen.)
2013. nov. 14. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy pici mikulás csoki, pár szem mogyoró, talán egy mandarin, s egy óvó nénik által készült kis papír mikulás figura!

Üdv két gyermekes Anyuka

2013. nov. 14. 16:34
 2/5 anonim ***** válasza:

nálunk tavaly nagyon szuper ajándék volt :)

egy háromszög alakú piros filc anyag tetejéből mikulás fejet varrtak az óvónők (fehér filcből tettek rá szakállt, a háromszög csúcsára fehér bolyhot és szemet fekete filcből), ebbe meg egy kindertojást dugtak :)

bocs, nem tudom jobban leírni :)

2013. nov. 14. 23:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk a csoki, mogyoró, mandarin mellé mindenki kapott egy ingyenes belépő kupont a helyi játszóházba. Sztem ez jó ötlet.
2013. nov. 15. 11:29
 4/5 anonim ***** válasza:

SZMK tag vagyok én is :)

mi már megvettük a csomagba valót, apró mikulás, kisebb csokik, ropi, aranyos sünis hegyező, ceruza, kifesthető karácsonyfa disz is lesz benne kb 800 ft-ba került

2013. nov. 16. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:

mi 500 ft-ot szavaztunk meg,hát nem egyszerű ennyiből kihozni

ami lesz benne:egy sport szelet,egy kismackó,szaloncukor,mandarin mogyoró,és magvak és aszalt gyümik.25 gyerek van,tehát 12500 ft lesz,de ebből már 4500-at elköltöttem,pedig egy csomó minden kell még

jó lett volna,ha valami pici játékra marad pénz,de sajna arra már nem futja

2013. nov. 22. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!