A ti barátotok/férjetek mikor nőtt fel egy gyerekhez?
Figyelt kérdés
Komolytalan párom van, 30 éves lassan, én pár évvel idősebb. Gyerek ügy még így esélytelen, ő maga is gyerekesen viselkedik. De nem tudom felnő-e valaha, vagy így éljük le az életünket, együtt, gyerek nélkül.2015. szept. 18. 23:17
1/10 anonim 

válasza:

Hamarabb, mint én :)
Ő 26 volt mikor először találkoztunk, de akkor már volt egy gyereke és fantasztikus apa volt már akkor is.
2/10 anonim 

válasza:

Még mindig nem sikerült neki, pedig már 13 éves a nagyobb. :-( A gyereknek több esze van mint az apjának és jobban megbízom benne.
3/10 anonim 

válasza:

Már ne haragudj, de ez elég gáz, hogy valaki 30 évesen sem tud felnőttként viselkedni
4/10 anonim 

válasza:

Miben nyilvánul meg a komolytalansága?
5/10 anonim 

válasza:

Kérdező ez miben nyilvánul meg?
Te szeretnél gyereket? Mert ha igen azt nem kellene sokáig halogatni, nem is biztos hogy könnyen össze jön. Nehogy kifuss az időből aztán megbánd és rámenjen a kapcsolat is, mert akkor tényleg ott leszel társ és gyerek nélkül.
Egyébként hogy a kérdésedre válaszoljak (és most senkit nem szeretnék megbántani) de szerintem egy férfinél nem baj, ha 30-35 éves kora körül lesz apa, de minimum 25.
7/10 anonim 

válasza:

Az enyem 27 eves, de nincs okom panaszra. En 32, kislanyunk 7 honapos.
8/10 anonim 

válasza:

26 évesen. Előbb akart gyereket mint én. Egyidősek vagyunk.
9/10 anonim 

válasza:

27 éves volt, amikor az első gyerek született. Akkor nagyon komolyan vette a gyerekkel járó dolgokat, de alapvetően vidám, jó humorú ember. Szerintem nem kell véresen komolyan venni mindent, megváltozni teljesen. Nem igazán értem, mire gondolsz viszont komolytalan alatt. Ha egoista, akkor nem jó szülőnek, ha szeret viccelődni, de amikor kell, tudja mi a fontos, akkor szerintem igen. Egyébként már 2 gyerekünk van, a nagy gimnazista, de a mai napig meg tud lepni valami hülyeséggel, de gy sem olyan, ami arra utalna, hogy nem alkalmas a gyereknevelésre. Ő laza típus, ennyi, én meg kiegészítem.
10/10 anonim 

válasza:

23 évesen már érett volt rá. Aztán csak 33 évesen lett apa, mert meg kellett teremtenünk hozzá a körülményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!