Nálatok is ekkora a különbség a első és második gyerekhez való hozzáállásban?
Első gyereknél még mértem mennyit eszik, milyen időközönként, írkáltam a kakik számát, csak tiszta/steril dolog érhetett a gyerekhez, hatalmas lelki problémát csináltam abból ha magam mellé kellett raknom a gyereket vagy túl sokat volt kézben.
Ehhez képest a másodiknál már kb semmin nem stresszelek. Úgy szopizik ahogy ő akar, a nagylányom egyből összetaperolta tehát felejtős a steril környezet, ha éjszaka kel akkor magam mellé rakom simán szóval valami hihetetlen lazán fogom fel. Simán odaadom bárkinek a kezébe míg az elsőnél ezt nem szívesen tettem, sőt a nagylányom is babusgatja (persze felügyelet mellett).
A fontos dolgokból (biztonság) persze nem engedek, de az összes többit elhagytam.
Ja és érdekes módon a nagylányom borzalmasan sírós, ölbelevős, pocsék alvó volt és a mai napig az, a kisfiam pedig a világ legnyugodtabb babája kb. Lehet ennek ennyire köze a gyerekekhez való lazább hozzáálláshoz?
Ez szerintem elég jellemző ;)
gyerek cumija ha leesik a földre akkor:
1. gyereknél: sterilizalod
2. gyereknél: leöblited sima vizzel
3. gyereknél: le se öblited
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!