Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fontos a babának a napi séta?...

Fontos a babának a napi séta? Mindenki sétál mindennap?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nagy setas,szinte sose sétálok.Januárra varom a babam,most meg el sem tudom képzelni h minden nap setaljak vele.A friss levegőn kivul meg mi miatt fontos a napi séta?
2015. szept. 18. 17:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
én nem szeretek sétálni...de azért mindennap lementem vele délelott is délután is egy- egy orára. illetve bevásárolni is gyalog mentem. (utálom a céltalan sétákat) én mondjuk 4 honapos korátol ismét edzeni kezdtem, ugyhogy este 7-tol 8-ig -szabad- voltam. nekem, mint mozgás nem is elég 2 ora sétálgatás.
2015. szept. 18. 20:35
 12/17 anonim ***** válasza:
kérdésre válaszolva, igen, fontos a babának a séta. :)
2015. szept. 18. 20:36
 13/17 anonim ***** válasza:
59%
Én nem sétáltam vele mindennap, csak heti 1-2szer esténként ha a páromnak volt kedve akkor mentünk.
2015. szept. 18. 20:39
 14/17 anonim ***** válasza:
én is nagyon lusta vagyok sétálni :) sokszor kerestem a kifogásokat hogy miért nem, de egy idő után már nem lehetett, mert a fiamon láttam hogy nem jó neki a házban. ha nagyon nem volt kedvem, akkor kiterítettem egy plédet az udvarra és kimentünk, vagy kerestem "okot", kell a boltból ez az, nah az kb 1.5 óra séta. most már 13hónapos, régóta el van a játszótéren is, tehát nem csak tolom a babakocsit, hanem játszik, felfedez, így teljesen más sétálni :)
2015. szept. 18. 21:17
 15/17 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. az én fiam egyáltalán nem aludt a babakocsiba, tehát nem nagyon nyomta el a friss levegő :) mi általában akkor megyünk sétálni mikor már kezd nyűgös lenni de még nem akarom altatni, pl késő délután, fél 8 körül fürdetek de olyan 6körül már kezd fészkelődni, olyankor lemegyünk a játszóra és fél 8ig lent vagyunk. haza fürdés evés alvás. :) ha nem mennénk lehet 7kor már altatnám.
2015. szept. 18. 21:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Igen, naponta ha lehet kétszer is lemegyünk sétálni, de egyébként szeret is nagyon kint lenni. Ha nagyon rossz idő van és nem tudunk lemenni, akkor látom is rajta, hogy hiányzik neki, nyűglődik, nem érzi jól magát egész nap a lakásban.

Amikor már nagyobb, és nézelődik, akkor azért is fontos a napi séta a friss levegőn kívül, mert érdekes számára a külvilág, így szerez tapasztalatokat. Nézi az autókat, kutyákat, embereket, virágokat, mit tudom én még mit, szóval tapasztalatot szerez a baba :).

2015. szept. 18. 21:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Én minden nap sétáltam a kislányommal, általában etetés után. Mindig elnyomta a levegő és jókat aludt. Egy idő után már megjegyezték a faluban, hogy miért mindig akkor viszem sétálni, mikor alszik? Amikor elindultunk, még nem aludt. ;)

A szomszédom ritkán sétál a kislányával, inkább bekapcsolja a porszívót és úgy altatja. A hideg kiráz, amikor már harmadszor hallom egy nap a porszívót, de a gyerek még nem volt kint aznap...

2015. szept. 20. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!