"Kinetic sand"-azaz örökmozgó homok, van nektek, szeretik a gyerekek? 1 gyerkőcnek tényleg elég az 1kg?
Kisfiamnak szeretném venni, de ahogy keresgéltem, találtam többféle homokot is, pl. mágikus homok.
Melyik jobb? Van aki vett már a gyerkőcének "kinetic sand"-et?
Érdekelne, hogy elég-e 1 kg egy gyerkőcnek, lehet-e rendesen alkotni, építeni vele?
Köszönöm!
Köszönöm szépen a válaszokat! 2.5 éves múlt a fiam, nagyon-nagyon szeret homokozni, sarazni, minden ilyesmit, biztosan tetszene neki. Viszont építeni is szeret, ezért nem voltam benne biztos, hogy elég lenne az 1 kg. (Árban sokkal jobban megéri egyszerre megvenni a 2.5kg-ost, mint 1 kg-os csomagonként). De akkor lehet, hogy ennyivel teszünk egy próbát :)
Viszont: akkor mégsem igaz, hogy nem szóródik szét? PEdig így szól a reklám ugyebár... terveztem venni hozzá egy alacsonyabb dobozt, hogy abban tároljuk+játsszon vele, hát majd meglátjuk akkor.
A gyurma nálunk is szanaszét van, hiába korlátozom egy helyre, valahogy folyton találok itt-ott 1-2 "labdát".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!