Anyukák, ti mikor főztök? Mennyire rossz, ha a gyerekek nem kapnak minden este főtt ételt vacsorára?
2 hónapja jöttem vissza dolgozni, két ovis gyerekünk van. Eddig nagyszülőknél voltak hét közben, holnaptól kezdődik a normál kerékvágás. Ötletem sincs, mikor fogok főzni :-(
Heti 3x járok tornázni hajnalban, ezt nem szívesen adnám fel. 5 felé fogom összeszedni a gyerekeket, aztán ha jó idő van akkor játszótér, ha nem akkor otthon közös játék, beszélgetés - ezeket a közös programokat sem szívesen cserélném le főzésre.
De akkor mikor? Ti mikor főztök?
Nekem már a kicsi is ovis, így oviban-suliban esznek főtt ételt. Így esténként csak akkor főzök, ha konkrét kérés van rá, vagy nagy kedvem van. Mivel se én, se a férjem nem ebédelünk itthon, így ez nem igény. Hétvégén van főtt étel, meg időnként hétköznap, de semmiképp mindennap vagy kétnaponta. De akkor csak gyors, egyszerű ételek, nem is igénylik a más fajtát és mi sem.
Bevallom, nekem ez könnyebbség, munka mellett bőven elég a többi házimunka, a gyerekek különórái és a többi...szeretnék velük is lenni.
2 naponta főzök, 5 éves a kislányunk. Egyszerűbb ételeket főzök. Főzelékek, makaróni.
Egyébként nem szokttunk mi sem meleget enni, nem baj az. Ebédet eszik az oviba, elég az. Meg szokta kóstolni amit főzök, de az az Apja és az én ebédem 2 napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!