Tudnátok mondani egyszerű, rövid de mégis különleges fiú neveket?
Olyanra gondolok, ami nem túl kacifántos, hanem rövid, egyszerű, de mégsem átlagos, mindennapos név, hanem különleges.
Válaszotokat köszönöm :)
Bátor
Viktor
Tivadar
Csongor
Szilárd
A Vidor nekem is tetszik,aranyos név, de komoly felnőtt férfinak már nem tudom elképzelni :/ Kicsinek aranyos, de egy orvos/ügyvéd Vidor névvel már nevetséges lenne... egyébként szép név! :)
Ami rövid fiú név és nekem tetszik, az a Vendel, Teó, Simon, Saul, Robin, Pió (bár ez is felnőttnek furcsa lenne, viszont én ismerek felnőttet Pió névvel, egész jól elboldogul :D), Noé, Noel, Merse, Leó, Leon, Lévi, Keve, Kende, Ince, Bende, Anton, Ábel, Absa, Ádel, Ádin.
De bedobnám poénnak hogy a legrövidebb a Félix és az különleges is... de nekem annyira nem tetszik :D
Itt van a hét magyar vezér neve: Árpád, Előd, Ond, Kond, Tas, Huba Töhötöm. Nekem ezek közül a Tas tetszik.
És szeretem még a Zsoltot, a Balázst,bár az nem rövid , a Csongor, Örs, ez is jó régi magyar név, a Márk, bár egy időben divatnév volt, így sok gyereknek ezt adták, aztán itt van a Vajk, a Vázsony, Zsombor és a Vilmos, amit én még szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!