Tudtok nekem mondani különleges magyar fiúneveket?
Figyelt kérdés
Nem nyelvtörőre gondolok.2014. júl. 26. 13:17
1/13 anonim válasza:
Különleges:M8nt pl Archimédész?
2/13 anonim válasza:
Bocsi csak nem tudom .......... mire gondolsz?
3/13 A kérdező kommentje:
Zétény, Lehel....
2014. júl. 26. 13:28
4/13 anonim válasza:
Arszlán, Bazsó, Berke, Bolyk, Csák, Dömös, Fabó, Hárs, Hetény, Járfás, Jutocsa, Kaplony, Kármán, Kelen, Kevend, Kilén, Lándor, Majlát, Mikó, Ozsvát, Pázmán, Radvány, Ráfis, Semjén, Surd, Szemere, Szilas, Tiván, Ugocsa, Uzor, Vajta, Zekő, Zsadány
7/13 A kérdező kommentje:
a Bendegúz az aranyos, de az ismeretségi körben van ilyen nevű kisfiú.
2014. júl. 26. 19:01
8/13 anonim válasza:
Tivadar, Vajk, A Bendegúz nekem is tetszik csak nekünk nem illik a vezetéknévhez pedig ha fiú lenne ezt adnám ráadás környezetünkben nincs is ilyen kisfiú..
9/13 anonim válasza:
Csongor, Csaba szerintem szépek :)
10/13 anonim válasza:
Ez kicsit vegyes lesz, de ezek felénk ritkák/nem jellemzőek, mégis viselhetőek (szerintem kifejezetten szépek):
Lénárd, Teodor, Ármin, Lukács, Valér, Damján, Emil, Félix, Fábián, Xavér, Jakab, Mór, Rajmund, Soma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!