Sztorimhoz tudtok mondani különleges állatokat?
Figyelt kérdés
Antropomorf/kemonomimi jellegű karakterek lennének, a főbb vonal megvan, csak szeretnék bele néhány érdekesebb fajt, ami nem a megszokott kutyamacskaféle, de azért szimpatikus.2015. szept. 4. 00:30
1/3 anonim válasza:
Én is valami hasonlót akartam még pár éve a regényemhez, és innen szedtem néhány állatot:
Lehet, nem antropomorfak teljesen, de az is jó, ha félig ember?
Amiket én ismerek ember alakú lényeket:
tündér (tünde, tündérmanó és a rokonaik)
kobold
törpe
varázsló/boszorkány
vámpír
vérfarkas
De nyugodtan kitalálhatsz magad is 😉 Annyi kell, hogy legyen ember alakú, és legyen különleges képessége.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi:)
Bár ez más jelleg, nem különféle mítikus és fantasy fajok kellenének, hanem állatok, az emberek mellett ők alkotják a világot varázslények nélkül.
Olyasmikre gondoltam mint kattamaki, vöröspanda, nyestkutya, binturong.. szóval ami hétköznapi, de elsőre nem jutna eszembe.:)
2015. szept. 4. 18:54
3/3 anonim válasza:
Akkor sajna, nem tudok segíteni :/ bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!