Tudtok mondani rockbandát, aminek az énekesének különleges, szép, egyedi hangja van?
Figyelt kérdés
Jó, minden énekesnek van egy egyedi hangja, de csak hogy egy random példával elôálljak, mondjuk Kellin Quinnek a Sleeping with Sirensbôl elég különleges hangja van.
Szóval írjatok (lehetôleg külföldi) bandákat, amiben egyedi hangja van az énekesnek. :D
Elôre is köszönet!
2014. nov. 25. 17:43
1/12 anonim válasza:
a skylit drive fiú létre kicsit lányos hangja van de fajin a hangja. hát több bandát nem tudok akinek még szép egyedi hangja van. a többinek nem olyan egyedi.
2/12 anonim válasza:
Mercyful Fate , na ez az igazán egyedi. Kb mint ha a sírból szólna ki valaki.
3/12 anonim válasza:
BVB Andy Biersack nagyon jó hangja van *_* és Oli Sykes BMTH *_* *_*
4/12 anonim válasza:
a placeboból brien molconak nagyon jó és egyedi hangja van!
5/12 anonim válasza:
silversun pickups, afi, type o negative, volbeat
6/12 A kérdező kommentje:
Köszisztek! :D
2014. nov. 29. 08:24
7/12 Elwyn7 válasza:
Andy Biersack(BVB), Adam Gontier(tőle hallgasd meg a Wicked Game-t), Axl Rose(GNR), Myles Kennedy(Slash ft. Myles Kennedy and the Conspirators), Ozzy Osbourne(Black Sabbath), esetleg Joe Strummer(the Clash, nem olyan különleges, de nagyon szeretem)
8/12 anonim válasza:
Billie Joe-nak is egyedi a hangja (Green Day)
10/12 Rebellious Dead Lady válasza:
Nem tudom nálad milyen az a különleges hang.
De ha már rock, akkor pl. tudom ajánlani a HIM bandát (finnek, de angolul énekel a frontember), főleg a Join Me in Death számjukat.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!