Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valami különleges filmet...

Valami különleges filmet tudtok mondani?

Figyelt kérdés

Nehéz megfogalmazni, de megpróbálom leírni. Szóval most olyan kicsit unott vagyok, és olyan film kellene, ami pörgős, változatos (szóval nem egy Kocka), nem romantikus, nem csöpögős.

Most amit hirtelen tudnék mondani az a Ryan közlegény megmentése, mert az elején egyszerűen úgy indít a film hogy aztarohadt. De mondjuk az Eredet is lehetne ilyen, vagy a Harag stb...

Szóval nem feltétlen háborús film kell (mert azok között is vannak cefet unalmasak), hanem amiket leírtam.

Ha esetleg valaki megértette mire gondolok, annak megköszönném :D

2015. júl. 5. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Bourne filmek,ezek tuti nem unalmas filmek,legalábbis számomra,de nézd meg,és meglátod hogy milyen.
2015. júl. 5. 21:18
 2/4 A kérdező kommentje:
láttam mind a hármat (a 4 egy... kalap *az*), azok tényleg atomjó filmek, hozzá lehetne írni a példákhoz :D
2015. júl. 5. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:
interstellar
2015. júl. 5. 22:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Szóval olyanokra gondolsz, amiknek már a legeleje izgalmas, és így jó lesz tőle az egész film?

Az ötödik elem

A hajsza

Halálos iramban

A mexikói határ

Erőnek erejével

True Lies - Két tűz között

Ellenség a kapuknál

Logan bosszúja

2015. júl. 5. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!