Ti nem féltitek a gyerekeiteket?
Figyelt kérdés
Itt vannak a bevándorlók, köztük surranak be szép számmal a terroristák is. Félek, hogy pusztulunk. Féltem a gyerekeimet.2015. szept. 8. 20:53
11/34 anonim válasza:
Nem féltem a gyerekeimet olyanoktól, akik képesek voltak több ezer kilométert utazni, hogy megmentsék a gyerekeik életét, vagy jobb jövőt biztosítsanak számukra. Kétlem, hogy a menekülttáborokban megbúvó terroristák lennének. Írd be a gugliba, hogy Szíria, és olvass el egy-két cikket, mielőtt ítélkezel felettük.
12/34 anonim válasza:
az isis-t amerika penzeli. alternativ helyekrol kellene tajekozodni nem az M1 es RTL meg stb mediabol. jogos volt a kerdesed, David Icke is sot a papa is harmadik vilaghaborurol beszel, itt van ket link. en sajnalom azokat akiknek tenyleg menekulniuk kell sziriabol es libiabol mert tonkrepusztitottak oket amerika altal penzelt szervezetek. ez az o erdekuk, es ukrajna is egy provokacio. amerikanak mindegy hogy lakatlan szigetkent, de az ove kell hogy legyen minden olajat rejto hely, amig van olaj, masreszt ha nem tetszik neki, hogy felviragzik itt toluk keletre valamelyik orszag, akkor ezt egybol szet kell rombolni, a dollarjuk a beka segge alatt van regota, csak a fegyverekbol- a haborubol volt mindig is penze, amibol ok nem ereztek semmit, hisz az elso es masodik is itt folyt Europaban es itt doglottek meg emberek millioi. csak az a baj hogy itt mar nem lesz csendes jatszma semmi, mert mindenkinek van atomfegyvere is. itt mar mindent vagy semmit van. ezert bujucskaznak meg vegyi fegyvereznek egyelore, de amerikat foleg oroszorszag zavarja, es kellene nekik a krim felsziget. itt lesznek a linkek, hogy alatamasszam ezeket. szornyu ez az egesz, es csak emberi humanus hozzaallassal tudnank megallitani ezt az elore eltervezett kaoszt. a kaosz ellentete az egyensuly, a harmonia, a szeretet...erre lenne szukseg..higgadtsagra, ertelemre..de ha igy megy tovabb akkor a hatalmaskodok terve sikerul, es ezert volt jogos a kerdezo felelme..mert nagyon kozel kerultunk mi is ezekhez a dolgokhoz, egesz europa..es ki tudja mi lesz meg...en sem azert szultem , hogy egy haborutol menekuljek, ahogy mar elottem mondtak, eleg bajunk van a kormannyal es kormanyfovel..szenvedtunk mi mar eleget..ez a nep..nem hianyzik ez senkinek. barcsak csoda tortenne.. www.globalresearch.ca/america-created-al-qaeda-and-the-isis-terror-group/5402881 es [link]
14/34 anonim válasza:
én a bevándorlókat féltem
eleve itt sem akarnak maradni, borzasztó, amiken keresztülmennek, csoda, ha ép elmével kibírják(ha túlélik), a magyarok meg átmenetk állatba, rugdossák őket..bezzeg ha ők lennének a bevándorló helyében...
igazából én a magyarságtól kezdek félni...semmi emberség, empátia, mind megérdemelné, aki ilyen, hogy ők utanazzanak kamionba bezárva..
15/34 anonim válasza:
a terroristáknak szerintem MO eszébe sem jut, de ha így haladunk, egy -egy bevándorló elsírja nekik magát...
16/34 anonim válasza:
14.:azért kíváncsi lennék,ha eléd indulna meg egy 150-200 emberből álló tömeg,hogyan is viselkednél/reagálnál.Nekem 3 gyerekem van,de baromira nem akarom a migránsokat itt látni.Lehet megkövezni,lepontozni,töröltetni a válaszomat,de még csak nem is sajnálom Őket.Azt se értem,hogy mi a francért Európa gondja ez?Mi van a-Szíriával-szomszédos arab országokkal?Pl. Szaúd -Arábia,Kuvait,Emirátus....JAAAAAA,hogy félnek?!?!A saját FAJTÁJUKTÓL?!Igen....na,én meg nem kérek belőlük!Bár nem érdekel a politika,de egyetértek a vezetéssel,Orbánnal.SŐT!Keményebb lennék.Ott van Putyin.Kerek perec megmondta,hogy aki oda megy,az alkalmazkodjon Hozzájuk.Punk-tum.
18/34 anonim válasza:
államunk(sőt a világ) nem a másság elfoadását szajkózza?
csak a homikat kell pártolni?
én már csak azért is örülök nekik, mert így nem ők a téma, hogy ki kivel ...on
19/34 anonim válasza:
Inkább a homik,mint a terroristák....márpedig ezekben-a ma még-ártatlan gyerekekben is a fundamentalista,fanatikus iszlám vér folyik....lsd. a romákat....
20/34 anonim válasza:
terroristák..nem vagyunk nekik ellenfél. ha akarnának tőlünk vmit, már rég nem lenne Mo.
semmi intelligencia nincs a népünkben. neki megy a másiknak csak mert az gyengébb. lesz ennek még keletje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!