Nem féltitek gyerekeiteket a mai világba?
Csak onnan jutott eszembe, hogy 2 éves a kislányom és már előre féltem,hogy milyen veszélyek fognak leselkedni rá,ha nagyobb lesz.
1 hónap alatt kapásból 3 nőt erőszakotak meg a városunkban, ebből az egyiket a házunk mögötti parkban fényes nappal délután 5kor (lakótelepen lakunk, nem valami kietlen környéken) - nagyon megijedtem, nem is gondoltam, hogy ennyire veszélyes ma már egyálatán kimenni az ajtón.
Mi még a barátnőimmel sokszor sötétedés után is mertünk sétálni tizenévesen, ma meg...
Borzasztó, hogy ilyen világban kell felnőniük.
Szia. Én is nagyon féltem a lányom. Annyi beteg ember van manapság, egyre rosszabb a közbiztonság, és már az iskolában sincsenek biztonságban!
Én annak örülök, hogy sikerült olyan iskolában iratnom a lányom, ahol nincs "olyan kisebbség"! Nem vagyok rasszista, de az óvodánk szörnyű volt a 16 éves anyukák gyerekei miatt, és a többi miatt, akik még beszélni sem tudtak.
Ami engem még nagyon aggaszt, hogy azt veszem észre, hogy totál elvadul a világ sexuális téren is! Amikor 12-13 éves lányok úgy öltöznek, hogy utca lánynak is erős lenne, és ezen az oldalon is nap, mint nap azt olvasom, hogy hányszor sexeltek már ilyen idősen, hát kiver a víz! Remélem, hogy hatással tudok majd lenni a lányomra, hogy ne ilyen legyen, és távol tudom majd tartani minden típusú bajtól!
Féltem.
De remélem úgy fogom nevelni, hogy az védelmet és erőt adjon neki. Lelkileg és fizikailag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!