Nem unjátok még, hogy szinte minden 5. kérdés arról szól, hogy be oltassátok magatokat, vagy babátokat, vagy féltitek e gyerekeiteket a H1N1-től?
Látom te sem unod még...
Te is ilyen típusút tettél fel pont itt. :) Ne olvasd akkor el! Miért zavar? Ugorj! :)
de unom.
de azt is unom hogy:
Nem tudom terhes vagyok e de bevehetek ezt meg ezt? csinálhatom azt meg azt?
Ennyi erővel kb. 13 éves korunktól 45-50 éves korunkig ne csináljunk semmit ne vegyünk be semmit mert lehet hogy terhes vagyok.
őrület.
A női szervezet jól ki van találva és amikor igen komoly károkat tudnánk okozni az embrionak már késik a mensi tehát tudjuk hogy baba van.
NEM!
Az ilyen "okosokat" unom mint TE!!!
Köszönöm a válaszokat! Azokanak is, akik azt hiszik rólam így ismeretlenül, hogy nem vagyok empatikus, meg csak okoskodom. Nem pontozok, még mielőtt ezzel is megvádoltok majd. Én nem sértegetek senkit sem, így ti se tegyétek!
Köszönöm!
Teljesen igazad van kedves kérdező!És azért mert unjuk ezeket a kérdéseket,attól még mi is aggódunk.De azért annyira nem kéne túlaggódni ezt a dolgot,olvastam itt olyat,hogy volt olyan,aki a héten még ki sem vitte a babáját a járvány miatt.Na ő normális?
Nekem is lett volna vmelyik nap egy kérdésem a h1n1-ről,de megnéztem a 2.oldalt(is)és ott pontosan megtaláltam azt a kérdés,így ott elolvastam hozzá a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!