Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem unjátok még, hogy szinte...

Nem unjátok még, hogy szinte minden 5. kérdés arról szól, hogy be oltassátok magatokat, vagy babátokat, vagy féltitek e gyerekeiteket a H1N1-től?

Figyelt kérdés
Minden nap van itt olyan kérdés, hogy mered ide-vagy oda vinni babádat: tömegbe, bevásárolni, mikulás ünnepségre, úszni... Hisz mindenki maga dönti el, hogy mit csinál. Egyáltalán mért itt teszik fel ezeket a kérdéseket? Mért nem az egészség kategóriában? Hisz ez az egészségről szól.
2009. dec. 4. 13:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem ez azért van mert naponta jönnek új hírek a témában és szeretik/szeretjük megvitatni. És sokszor vannak jó és értelmes válaszok amiből kiderül például, hogy a gondolkodása az illetőnek napról-napra, hírről-hírre hogyan változott.

Szóval én találok tanulságos válaszokat!

Nem unom.

2009. dec. 4. 14:45
 12/12 anonim ***** válasza:
84%
Én abszolút megértem, ha valaki aggódik, ez teljesen természetes ebben a helyzetben, amikor ennyi ellentétes info kering mindenhol. Amit nem viszont nem értek meg az egyrészt az, hogy ha valakinek nem konkrét tapasztalatra, infora van szüksége ("Hű, hallottátok, megint intenzívre került egy kismama..." stb.), az miért nem egy fórumoldalra megy kibeszélni magából a témát. Másrészt azt sem fogom fel, hogy miért nem olvas valaki vissza mielőtt feltesz egy kérdést. Ha ma már 8-an megkérdezték, hogy pl. a védettség átmegy-e az anyatejjel, miért kapna a 9. kérdező más válaszokat?
2009. dec. 4. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!