3 honapja szultem. Miert van az hogy a ferjem meg egyszer sem volt hajlando kezbevenni a fiat?
nagyon sok ilyen típusú férfi van. szerencsére a férjem nem iylen, habár ő sem pelenkáz de imádja a lányunk imád vele játszani, kézbe venni.
Viszont édesapám teljesen ilyen volt mint ahogy leírtad..kommunikálni képtelen, érzelmeit kifejezni képtelen, magányos farkas, és bár akart minket (hisz 3 gyereke is lett) fogalma sem volt hogyan legyen apa.
A bátyám rá is ment, hosszú történet.
Viszont most nagyapa korára megtáltosodott, mintha most akarná bepótolni azokat az éveket...viszont továbbra se igen tud játszani a gyerekkel, de egyre ügyesebb benne, úgy veszem észre, csak meg kell tanítani hogyan kell játszani egy kisbabával...lehet hogy a férjednek is szüksége volna ilyesmire...ne erőltesd hogy vegye a kezébe, ha szereti, nyilván előbb utóbb majd úgyis kézbe veszi, ha már nagyobb lesz és nem félti annyira, vagy épp a gyereked akar majd ő hozzá is odabújni...inkább segíts megmutatni neki hogyan közeledjen felé.
jaj, csak le ne essen a gyerek az ágyról!
szerintem adj időt neki! pici törékeny, 3 hónapos koráig meg se merte fogni az enyém sem, mert nem tudta hogyan, félt hogy összenyomja. most meg.... nagyon belejött!
Én így nem hagynám ott őket.
De máshogy igen. Ha mind a ketten ébren vannak, menj le a boltba, sétálni, ki az utcára nyugodtan telefonálni.
Amikor otthon van és pelenkázod, hívd oda őt is és kérd a segítségét. Aztán add a kezébe, mert neked ki kell vinned a pelenkát, eltakarítani a pelenkázás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!