Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van egy fiú, a szülőkkel él,...

Van egy fiú, a szülőkkel él, a felesége babát vár, be akarja költöztetni a szülőkhöz őket is. Mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés
A fiú (öcsém) 22 éves, egy öregebb nőt vett el egy éve, 36 éves, 8 hónapos terhes. Szüleink 45 és 51 évesek, náluk lakik, és most be akarja költöztetni a terhes feleségét, és úgy gondolja, hogy majd így összeadott háztartásban, közös pénzből jól ki fognak jönni, de a szülők nem nagyon örülnek ennek, persze a fiukért megteszik, de a nőt nem nagyon ismerik és az életkora miatt nem is szeretik. Egyébként a gyermekvállalás tervezett volt, mert a nő már túl öregnek érezte magát, és mindketten szerettek volna gyereket. Szerintük pár év múlva ez az egész kellemetlen helyzet megoldódik, amikor a fiúnak már munkahelye is lesz. Én az egészből csak a szüleimet sajnálom, hogy ők dolgoznak a saját megélhetésükért, de el kell tartaniuk egy szinte idegen nőt meg majd ott lesz a kisgyerek. Én 24 évesen külön élek, de még eszemben sincs férjhez menni és gyereket szülni, nem tudom ő ezt hogy gondolta, de én meg akarom szabadítani ettől a tehertől a szüleimet, és azt kívánom, hogy az öcsém bárcsak elválna, engem a gyerek nem érdekel, de a szüleimet nem tehetik ki ennek. Ők már felneveltek minket, nem kellene ezzel terhelni őket.

2015. szept. 4. 13:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sose értettem a kérdező miért tűnik el a legtöbb esetben.

A nőnek csak van munkahelye, ha már albérletet fizetett meg megtakarítása is van. Öcsédnek mije van? Van munkahelye? Végzettsége? Bármi? A nőt támadjátok, de az öcséd is részt vett a gyerek nemzésében, ő is akarta ezt a gyereket, mert írod, hogy tervezett gyerek volt. Ha a nőnek van munkahelye akkor GYED-e is lesz, attól kezdve meg nem eltartott. Most akkor mi a helyzet ezzel?

2015. szept. 27. 14:00
 12/12 anonim ***** válasza:

azt hittem a pasikra jellemző

hogy egy fiatalka lányal összehoznak egy gyereket aztán erre hivatkozva megprobálja magát anyóssékal eltartatni

ja 40 50 felé már nem müködik a trükk

2016. jún. 29. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!