Van erre jó megoldás?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy apuka fürdőbe, uszodába megy az 5-7 évesnyi kislányával. Hogy lehet megoldani a kislány öltöztetését, zuhanyoztatását?

A női öltözőbe nyilván nem mehet. A f3rfiban meg nem hiszem, hogy egy kislánynak felnőtt meztelen férfiakat kellene látnia. Megkés egy szimpatikus idegen nőt, vagy átöltözteti valami semleges helyen a gyereket?

2015. febr. 19. 22:55
 1/6 anonim ***** válasza:

nálunk én viszem az 5 évesemet. van gyerek öltöző :)ott csak a gyerekek öltöznek, aztán ő mehet a váróba míg én átöltözöm a nőibe :) zuhanyozni meg fürdőruhába zuhanyzunk.

ha nincs akkor szerintem az 5 évest még éppen be lehet vinni a férfi öltözőbe is, meg lehet kérni a kislányt, hogy ne nézelődjön. a 7 évest meg simán be lehet küldeni a női öltözőbe egyedül, azért egy fürdőbugyi felvételt megold.

de ha mást nem, tartson törölközőt a gyerek köré és vegye úgy fel a bugyiját.

2015. febr. 19. 23:02
 2/6 anonim ***** válasza:

jajj, első vagyok, de jól leírtam :D szóval akkor újra:

nálunk én (anya) viszem az 5 éves fiamat.

bocsánat, késő van :)

2015. febr. 19. 23:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát nálunk "kabinok" vannak, nincs külön férfi-női rész. Illetve van egy nagyobb fülke ahova babakocsival is be lehet menni, pl pelenkázni. Ha több gyerekkel megyek, akkor ott szoktam átöltöztetni őket. Nekem ennyi idősen mondjuk már egyedül öltöztek edzés után a fiaim, de ha ez nem megy akkor valami semleges területet választanék. A férfi zuhanyzóba biztos nem engedném be a lányomat.
2015. febr. 19. 23:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Engem is apukám vitt ilyen koromban, valahol ebben az életkorban volt a váltás, 5 évesen még a férfi öltözőbe mentem, 7 évesen már a nőibe egyedül. Szerintem a felnőtt meztelen férfi látványának nem kéne tabunak lennie, mi akkor váltottunk, mikor nekem kellemetlen volt ott öltözni.
2015. febr. 20. 07:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem, egy 5 éves is már, de egy 7 éves meg pláne fel tud öltözni egyedül, nem? :) Hagyjátok önállósodni!
2015. febr. 20. 08:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is át tudnak öltözni ennyi idősen, apuka meg addig megvárja az öltöző előtt.
2015. febr. 20. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!