Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Székrekedésre mi a megoldás?

Székrekedésre mi a megoldás?

Figyelt kérdés
1hónapos babáról lenne szó, eddig csak egyetlen egyszer fájt a hasa, de kis torna után el is múlt neki. Azonban tegnap nem volt kakis pellus, este másfél órán át ordított, tornáztunk, hőmérőztünk, teáztunk, sőt espumisan cseppeket is kapott, de még mindig semmi. Mit csináljunk vele? Mikor kell orvoshoz vinni? Anyatejes, meg nem rég teázunk is. Lehet összefüggésben, hogy tegnapelőtt nekem is székrekedésem volt? Mondjuk nekem inkább attól, hogy már 4napja nem volt. Kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen valamilyen tippel, ötlettel, mert már nagyon aggódom! Köszönöm!
2014. nov. 13. 01:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Anyatejes babánál 5-7 nap is eltelhet kakilás nélkül.

Milyen teát itatsz vele?

2014. nov. 13. 08:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Édeskömény
2014. nov. 13. 09:46
 3/3 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

1 nap kimaradás még belefér.

Itt is sok praktikát leírtak már, nézz körül.

Ami nekünk segített és még 5 hónapos babámnál is néha segít, ha szükséges, az a talpmasszázs. Az ember talpán vannak reflexológiás pontok, amik a belső szervekre hatnak, és ezek már a csecsemőknél is megvannak. Google-n nézz rá, hogy hol van a gyomor pontja,(beírod hogy talpreflexológia és több képtatlálatot is kiad) és ott óvatosan masszírozva, nyomkodva nekünk mindig tuti a hatás. Nekem ez a megoldás valahogy szimpatikusabb, mint a hőmérőzés.

2014. nov. 13. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!