Székrekedésre azonnali megoldás mi lehet?
Figyelt kérdés
mert amúgy rendes a széklete csak most hasmenése volt és a smecta megfogta neki,vagy valami más,életében először nagyon nehezen kakil.gondolom alakult egy kisebb dugó odabent és én tudom milyen fájdalmas az.mivel tudnék neki azonnali segíteni?1 kanál szilvalekvárt már adtam neki,hátha az lazít a székletén.2010. ápr. 14. 17:19
1/5 anonim válasza:
Cukros kamilla tea,mokkáskanál olaj,hasmelegítés,meleg olajos masszázs(óramutató járásával egyezően),1 kis lubickolás melegvízben,tornáztatás(lábát fel a hasáig).
2/5 anonim válasza:
Probáld ki a hömérözést.Nekünk mindig segitett.
3/5 anonim válasza:
Szia, mennyi idős?
Ha már ehet mindent, akkor sztem még adj neki szilvalekvárt. Vagy aszalt szilvát, őszibarackot (üvegesre gondolok), esetleg a Kecskemétinek van üveges szilvája, na az sztem tuti befutó lenne. Ha megeszi még a püréket egyáltalán.
4/5 A kérdező kommentje:
bocs tényleg nem írtam 15 hónapos és kapott egy kanál szilvalekvárt,de hőmérővel kicsit segítettem neki,annyira szenvedett szegény hogy utána mikor kakilt kicsit azonnal el is aludt.remélem a lekvár segít.estére nem merek adni neki kamilla teát.
2010. ápr. 14. 17:48
5/5 anonim válasza:
Reggel,éhgyomorra Laevolac szirup,az is székletlazíto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!