Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más nem fárad el 1 babától?

Más nem fárad el 1 babától?

Figyelt kérdés
Néha nagyon fáradt és kimerült vagyok. Ma pl. dokinál voltam mert beteg vagyok. Kérdezi a dr.-nő hány baba van(mert mondtam, hogy nem tudtam hamarabb jönni, mert nincs kire hagynom a babámat), mondom egy, azt mondja jaaaa azt hittem legalább 3.
2010. márc. 11. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:
43%

Biztos az idősebb korosztályból való doktornőnél voltál, aki berakta anno a gyermekét a járókába egész napra vagy beadta a bölcsibe és nem okozott neki akkora terhet, mint nekünk, akik egész nap foglalkozunk folyamatosan a babánkkal. Én csak erre tudok gondolni.

Én azért is vagyok fáradt, mert belefáradtam ebbe a fél éve tartó hideg időbe, hogy nem tudunk úgy és akkor kimenni, amikor akarunk.

Ne foglalkozz a rosszindulatú megjegyzésével.

2010. márc. 11. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Néha egy fárasztóbb, mint kettő, mert azok lefoglalják egymást. No meg ha nem tudod kire bízni, akkor persze hogy fáradt vagy. Ez normális.Én is egyedül vagyok rá a párommal. Nagyszülők rokonok messze.... Ezt nem értheti meg az, akinek néha van egy kis kimenője.
2010. márc. 11. 20:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz a megjegyzésekkel. Mindenkinek másmilyen a gyereke, van aki több törődést igényel, van aki kevesebbet. Függ a gyerek hangulatától is..

Én is szokszor kész vagyok mint a matek lecke. Nekem is egy gyerekem van egy tündéri 11 hónapos kisfiú. Most pl. 3 napja olyan jól viselkedik, szépen eljátszik magában egész nap csak enni-inni-tisztába tenni kell. De néha van hogy a gatyát letépi rólam hogy legyek vele, meg vegyem fel. Van hogy fél napot a karomban van, mert azt akarja, van hogy nem is engedi hogy felvegyem mert menni akar...

2010. márc. 11. 20:33
 4/6 anonim ***** válasza:
67%
Nekem angyal a gyerekem soha nem volt vele nagyobb probléma 20 hónapos. De mivel nincs semmilyen segítségem ezért néha én is kibukok. Szerintem ez normális.És ahogy írták néha többel könyebb mint egyel.És ez a tél is nagyon hosszúra sikerült.
2010. márc. 11. 20:44
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2010. márc. 11. 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem már a szülőszobán megmondták, hogy többemberes lesz a babám. :) A csecsemős nővérek alig bírtak vele.

Hát nekem most egyedül kell. (Hétvégén azért apáját is nyúzza rendesen)

Akiknek jó babájuk van, nyugis eszik-alszik típusú, az csodálkozva olvassa, meg leszólja azt aki 1 babától kivan fáradva. Pedig kilehet!

Egy kis örökmozgó ördögfióka, de én mindig azt mondom mielőtt este hulla fáradtan lefekszem, hogy inkább ilyen legyen, mint beteg.

(Nálunk a napközbeni alvás, a csöndes szemlélődés, a nyugodt egy helyben maradás már gyanús. Olyankor betegség szokott benne bujkálni.)

2010. márc. 13. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!