Mit fog mondani a védőnő? Van egy kis Yorkim. Nem szeretik ha kutya van a lakásban úgy tudom, külön szobába meg nem tudom tenni őket.
Egyetértek, a védőnő tanácsolhat, de te nem vagy köteles megfogadni. Nem szabhatja meg, hogy tartasz állatot, vagy sem. Nyugi.
ҝ
semmit nem fog szólni. A bébinek pedig, ami fontosabb, semmi baja nem lesz tőle.
Amíg érkezik a bébi, addig szoktassátok a kutyust a változásokhoz, ne csak akkor, amikor már hazamentek vele.
Ha megszületett, a kórházból vigyetek haza valami babaillatút, addig is, míg haza nem mentek.
Nem lesz semmi gond, sőt, a gyermek toleráns lesz az állatokkal, ha együtt nőnek fel.
Nálunk macska volt/van, semmi bajuk, senkinek. Terhesség alatt is volt.
Nem szólhat bele, hagyd békén a kiskutyádat, maradjon minden úgy mint eddig.
Nálunk két tengerimalac van, mikor kijött a védőnő csak annyit kérdezett, nem ugranak-e ki megharapni őt :D (vérmalacok)
Akkor jó :)
Csak féltem hogy tehet is ellene valamit.
Már csak pár napom van, gyorsan rendbe is tettem a kutyust kicsit öcsis lett a drágám de édes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!