Hogy adtátok diszkréten a kisfiatok tudtára hogy amikor tusol, akkor a kukacát is mossa meg?
Ezt én sem értem, hogy ezt miért kell diszkréten.
Kicsi kora óta a kisfiam tudja, hogy a kukacot mosni kell. Ugyan még mindig csak ovis, viszont eleve alap dolog neki, hogy azt mossuk, vagyis most már magának mossa.
"Kisfiam, mosd meg a kukacot is, mert azt is kell, ugyanúgy, mint a kezed, a lábad, stb."
nálunk a legtermészetesebb dolog, hogy megkérdezem, fütyi tiszta-e, ő meg válaszol. mindezt fürdés közben.
minek a diszkrétség a saját gyerekeddel szembe? vagy ha már annyira nagy, hogy tényleg semmi közöd hozzá akkor meg már diszkréten se kérdezd meg
Nem kell itt semmit diszkréten közölni. Mivel kisfiút írtál, gondolom, nem kamaszról beszélünk.
Egyszerűen: a popódat és a fütyidet se felejtsd el megmosni!
(Bár nálunk együtt fürdik 4 éves és a 1,5 éves, és mindig van velük egy felnőtt, nem maradnak egyedül a kádban. Ha már olyan nagy, hogy egyedül tusolhat, talán mosakodni is tud.)
pont most olvastam, hogy hátra kell hőzni a bőrt, és pisilés után is, vagy mosás után is hamar vissza is húzni.
egyértelműen megtanítanám a gyereknek, ahogy a fogmosást. nem diszkréten, meg etc..
Hogyan tisztítsuk és mikor forduljunk orvoshoz címszó alatt(a többi másra vonatkozik, azt nem kell olvasni)
Diszkréten???? Te jó ég...
4 évesen jött fel először a bőr, így az apja megmutatta a "pucamosást". Így ez az esti fürdés része, mindig meg is kérdezem, hogy megvolt a pucamosás? :) Már 6 éves.
Mi lesz veled, ha erekciója van/lesz? Vagy az első magömlése?
Egy anyuka/apuka nem lehet ennyire szemérmes a gyereke előtt. Hogyan fogod felvilágosítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!