Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Volt már hogy a...

Anyukák! Volt már hogy a szátokba pisilt kisfiatok pelenkázáskor?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi lennék, milyen íze volt, ne hánytatok utána?
2013. júl. 31. 17:36
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Hát nem volt ilyen.

Kicsit perverz a kérdés. :S

2013. júl. 31. 17:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mivel a sugár irányával ellentétesen állok pelenkázáskor, és általában csukott szájjal szoktam megejteni ezt a műveletet, így kb. fizikai képtelenség (de azt is mondhatnám, hogy sületlenség). Soha még az arcom közelébe se ment a pisi. Saját magát előbb tudná szájon pisilni, de ilyen sem fordult még elő a 20 hónap alatt.
2013. júl. 31. 17:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
az én fiam születése után a szülésznőt pisilte arcon, mikor csomagolta be nagy gonddal (egyet is értettem vele, mert miért olyan nagy fényű lámpa alá rakta, és különben is miért vették ki onnan, ahol eddig olyan jó volt neki :)) ... videón is megvan :)
2013. júl. 31. 17:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

enyém a saját szájába pisilt pár hetesen :S

nem hinném, hogy engem le tudott volna pisilni, hisz nem a feje fölött álltam, hanem előtte...

2013. júl. 31. 18:04
 5/10 anonim ***** válasza:

:D

én egyszer nagyimat, és egyszer anyumat pisiltem arcon, pont amikor levettek rolam a pelust :D

Hat remélem az én leendo fiam nem fog arcon pisilni :D

36hkm

2013. júl. 31. 19:09
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Az én fiam is lepisilte a nővérkét,épp amikor azt ecsetelte a nő,hogy vigyázni kell,mert ilyenkor szeretnek pisilni :D erre bumm. Igaz,csak a ruhája lett olyan. Engem egyszer lekakilt,vagyis konkrétan lefosott,a pelenkázó,a szőnyeg és én is úsztunk a sz.rban :) pisilni nem pisilt a számba,de a saját arcára egyszer rápisilt. Amúgy milyen kérdés ez?
2013. júl. 31. 20:15
 7/10 anonim ***** válasza:

Az én fiam ugyan nem arcra, de úgy istenesen eláztatott párszor: először a születése után ahogy a hasamon landolt, és pár hónapig heti egyszer a pelenkázáskor. Az első otthoni baleset volt a legviccesebb, mert a sugárra azt hittem cérna, és oda is hajoltam, hogy levegyem róla:) kicsit kómás voltam.

Meg egyszer arcon pisilte magát.

2013. júl. 31. 20:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez gusztustalan lesz de elmondom. A fiamat az apja razogatta dobalta mindig mert szerinte olyan cukin vigyorgott mikor a levegobe volt.. hat egyszer eves utan is feldobta parszor es az egyik pillanatban mikor feldobta nezte a kis cuki mosolyt egy nagy hoppe kialtas kozepette..de a mosoly helyet a 140ml tapszer koszont vissza aminek jo nagy resze a parom szajaba landolt:) na akkor en is nevettem eloszor a levegobe dobalason:) a parom csak annyit mondott vedd el gyorsan ne rohogj:))) kicsit rendbe kapta magat es tul volt rajta..meg mindig dobalja..pedig mar 2 es fel eves. Noveremet vallon fosta sugarba..urulogust rendszeresen pofan pisilja mert egy problema miatt jarnunk kell folyton.

en megusztam az ilyeneket.egyszer beteg volt es ahogy a vallamon volt belehanyt a hajamba egy darabosat...bleeeaa

2013. aug. 2. 13:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi unokanoveremmel egyidosek vagyunk 7 evesen jatszottunk szegeny ocsem volt avkiserleti nyuszi mert unokatesomnak uton volt az occse es kitalaltuk hogy gyakoroljon... Hat neki mindenhova jutott pisi nem csak a szajaba... Mikor Fiam szuletett ezt szemelott tartva pelenkaztam az oldalan allva...

Viszont ami velunk volt: volt egy.kertesz kantaros gatyam amit a terhesseg alatt es utan is hordtam. Mikor keszulodtunk es atpelenkaztam indulas elott mindegy volt hogy elotte 5 perccel kakilt tuti akkor jott ra a fo.as es a hasamra lott egy adagot :D

2013. aug. 2. 14:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Kicsit?!?!aberrált vagy...2 fiam van,és bármilyen hihetetlen soha egyik sem tett ilyet.Szerintem Te tényleg nem vagy normális!!!!!!!!!!
2013. aug. 3. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!