Anyukák! Volt már hogy a szátokba pisilt kisfiatok pelenkázáskor?
Hát nem volt ilyen.
Kicsit perverz a kérdés. :S
enyém a saját szájába pisilt pár hetesen :S
nem hinném, hogy engem le tudott volna pisilni, hisz nem a feje fölött álltam, hanem előtte...
:D
én egyszer nagyimat, és egyszer anyumat pisiltem arcon, pont amikor levettek rolam a pelust :D
Hat remélem az én leendo fiam nem fog arcon pisilni :D
36hkm
Az én fiam ugyan nem arcra, de úgy istenesen eláztatott párszor: először a születése után ahogy a hasamon landolt, és pár hónapig heti egyszer a pelenkázáskor. Az első otthoni baleset volt a legviccesebb, mert a sugárra azt hittem cérna, és oda is hajoltam, hogy levegyem róla:) kicsit kómás voltam.
Meg egyszer arcon pisilte magát.
Ez gusztustalan lesz de elmondom. A fiamat az apja razogatta dobalta mindig mert szerinte olyan cukin vigyorgott mikor a levegobe volt.. hat egyszer eves utan is feldobta parszor es az egyik pillanatban mikor feldobta nezte a kis cuki mosolyt egy nagy hoppe kialtas kozepette..de a mosoly helyet a 140ml tapszer koszont vissza aminek jo nagy resze a parom szajaba landolt:) na akkor en is nevettem eloszor a levegobe dobalason:) a parom csak annyit mondott vedd el gyorsan ne rohogj:))) kicsit rendbe kapta magat es tul volt rajta..meg mindig dobalja..pedig mar 2 es fel eves. Noveremet vallon fosta sugarba..urulogust rendszeresen pofan pisilja mert egy problema miatt jarnunk kell folyton.
en megusztam az ilyeneket.egyszer beteg volt es ahogy a vallamon volt belehanyt a hajamba egy darabosat...bleeeaa
Mi unokanoveremmel egyidosek vagyunk 7 evesen jatszottunk szegeny ocsem volt avkiserleti nyuszi mert unokatesomnak uton volt az occse es kitalaltuk hogy gyakoroljon... Hat neki mindenhova jutott pisi nem csak a szajaba... Mikor Fiam szuletett ezt szemelott tartva pelenkaztam az oldalan allva...
Viszont ami velunk volt: volt egy.kertesz kantaros gatyam amit a terhesseg alatt es utan is hordtam. Mikor keszulodtunk es atpelenkaztam indulas elott mindegy volt hogy elotte 5 perccel kakilt tuti akkor jott ra a fo.as es a hasamra lott egy adagot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!