Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tenétek ha kiderülne,...

Gondok0808 kérdése:

Mit tenétek ha kiderülne, hogy a 10 éves kisfiatok a barátaival kipróbálta a cigizést?

Figyelt kérdés

Gyerekkoromban anyukám sokat cigizett a barátnőivel én pedig csodáltam őket. 5,6,7 éves koromban mindig azt játszodtam, hogy én is cigizek. Megkérdeztem anyutól(10-12 lehettem), hogy kiprobálhatom-e? Ő azt mondta igen...majdnem megfulladtam úgyhogy soha többé nem cigiztem.

mostanában beszéltünka barátommal a cigizésről és elmesélte, hogy amikor az anyukája megtudta, hogy kipróbálta (10 év) csúnyán elverte és órákig kukoricán kel lett térdepelnie. Ez csak nekem tűnnik durvának? Most nem azt mondom, hogy én nem büntetném meg a gyerekem...lehet meg sem büntetném végül is csak egyszeri alkalom volt inkább beszélgetnék vele. Mit gondoltok? Szerintem a térdepelés kegyetlen.

2013. jún. 27. 23:35
 1/5 anonim válasza:
Szerintem 10 évesen egyszeri alkalomért csak fejmosást tarts.
2013. jún. 28. 00:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Az elbeszélgetés sokszor nem elég,normális esetben nem próbálja ki ha már kipróbálta ott már gondok vannak,nem hal bele a kukoricán térdepelésbe de egy életre megtanulja,hogy nem szabad,ettől függetlenül a fiamhoz mérten kitalálnék valami büntetést az tuti nem érném be szimpla monológgal
2013. jún. 28. 08:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is kábé 10 éves lehettem amikor egy kirándulás alkalmával nekiálltam hisztizni a szüleimnek akik nagy dohányosok voltak hogy én is akarok! Addig hisztizem míg anyám a kezembe adta a cigit én meg annak rendje és módja szerint letüdőztem... 10 percig nem tudtam felkelni a földről annyira köhögtem meg szédültem majdnem hánytam... Nem mondom hogy jó módszer de hatott! Soha többet nem próbáltam meg, azóta is utálom!

Hogy mit tennék a saját fiammal ilyen helyzetben? Hát alapos fejmosást kapna az biztos és elbeszélgetnék a barátok szüleivel is! Egy darabig biztos szobafogságot kapna...

De azért megkérdezném tőle milyen érzés volt neki! Ha ő is olyan rosszul volt tőle mint én az már éppen elég jó...

2013. jún. 28. 10:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak kamaszodik és kiváncsi. Ülj le vele beszélgetni, ne veszekedj vele és ne büntesd meg az csak rosszabb lenne.
2013. jún. 28. 14:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is kb annyi idős lehettem, amikor kipróbáltam. Épp elég büntetés volt ez így önmagában is, rendesen rosszul lettem tőle :D Amikor a szüleim megtudták, csak röhögtek, egy jó darabig eszembe sem jutott rágyújtani ezek után, és nem értettem mások mit szeretnek ezen.

Aztán később dohányos lettem, de nem azért, mert nem vertek péppé a szüleim, amikor először kipróbáltam...

2013. jún. 29. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!