Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jogosan van megsértve a férjem?

Jogosan van megsértve a férjem?

Figyelt kérdés
2 gyerekünk, egy iskolás, egy ovis. A férjem gyakorlatilag reggeltől estig nincs itthon, dolgozik. Hétvégén gyakran eljár sportolni, szórakozni, mert neki kell a kikapcsolódás. Én is dolgozom, korán kelek, de viszonylag hamar végzek, így én szoktam őket elhozni, bár reggel ő viszi őket. Egész délután velem vannak, este is mindent én intézek, velük vásárolok, mindent együtt csinálunk. De itthon is lenne még munkám, ez az ára annak, hogy korán érek haza. Amikor a férjem hazaér fürdetés előtt, én lepasszolom neki a gyerekeket, valóban. De szeretném, ha az apjukkal is lennének egy kicsit. Nem gondolom, hogy azért ébren kéne őket tartanom 10 óráig, hogy találkozzanak vele általában, így napok telnek el úgy, hogy nem látják így nyáron, iskolaidőben pedig csak reggel. Rosszul gondolom, hogy nem veszi ki a részét eléggé? Mert lehet, hogy én vagyok eltévedve, nem tudom, hogy van ez máshol. Igazából a sértettsége zavar az egészben, én úgy gondolom, nem csak az én gyerekeim.
2015. aug. 25. 21:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Reggel nem korán megy, ezért tudja vinni őket suliidőszakban. Annyi az összes idő gyakorlatilag és ha elcsípünk néhány percet este, és a hétvégi alkalmak.

Arról még csak nem is beszélek, hogy én is fáradt vagyok, mert szerinte az én munkám nem fogható az övéhez (informatika), én nem nagyon akarok eljárni sem, a gyerekekkel szeretek lenni, nem ez a gond. :) Csak munka után nekem nincs vége, itthon most is dolgozom, eddig a gyerekekkel voltam, miután hazaértem. Most játszanak. De gondolom, tudjátok, milyen kisgyerek mellett elmélyedni valamiben, lehetetlen. :)

2015. aug. 26. 16:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Juj ez így tényleg gáz. :( És hova megy el így egész napokra sportolni, szórakozni? Mit csinál konkrétan?

Kicsit értetlenkedek azért. Az egy dolog, hogy elmegy pl. 2-3 órára teniszezni vagy ilyesmi, de egész nap??? Ráadásul ilyen sűrűn? Ezen azért lenne mit megbeszélni valóban.

2015. aug. 26. 16:53
 13/13 A kérdező kommentje:

Van egy időigényes hobbija (nem akarom egészen konkrétan, nincs is jelentősége), azzal foglalkozik, és a hozzá kapcsolódó dolgokkal. Barátokkal együtt csinálják.

Igen, időnként megbeszéljük, azért lett ennyi, amennyi most van, korábban minden héten volt, kivétel nélkül.

Komolyan tanácstalan vagyok, de belefáradtam már a könyörgésbe, veszekedésbe.

2015. aug. 26. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!