Ti megőriztétek a pozitív tesztet?
Figyelt kérdés
2015. aug. 22. 18:30
21/36 anonim 

válasza:

Mindenki azt őrizget, amit akar. A csököttagyú pedig az aki a sajàtjàtól eltérő véleményt, szokást nem hajlandó elfogadni.
22/36 anonim 

válasza:

Nem, nekem eszembe sem jutott. Megnéztük, örültünk, és ment a kukába. Köldökcsonkot sem őrzök, fogat, hajat, egyebet sem fogok. Gondolom, akik gyűjtögetnek és körülmetéltették a gyermeküket, azok megőrzik a végét is. :) Nekem kicsit visszataszító, de nem vagyunk egyformák .
23/36 anonim 

válasza:

Mindkét gyermekemnél 2-2 darabot csináltam és meg is tartottam.
24/36 anonim 

válasza:

Igen, a legtöbb nő ennyire ostoba lesz, ha gyereke születik.
26/36 anonim 

válasza:

75%-osnak meg beragadt az ostoba szó:) Nevetséges felnőtt nő létére. Mindenhová beírja, ahol neki nem tetsző válasz van.
27/36 anonim 

válasza:

Van egy "emlékdoboza" a kisfiamnak, amibe minden fontos dolgot elteszek. Benne van a teszt, pár uh kép, köldökcsonk, kórházi karszalag, első cumi, első levágott hajtincs, első anyáknapi ajándék...
28/36 anonim 

válasza:

Én még csak enmrég teszteltem pozit, de őrizgetem a tesztet :) Az elsőt tuti meg fogom tartani, akkora örömet okozott az a kis lepisilt papírlak, hogy nem lenne szivem kidobni :) De én ilyen kis szentimentális vagyok :)
29/36 anonim 

válasza:

"A csököttagyú pedig az aki a sajàtjàtól eltérő véleményt, szokást nem hajlandó elfogadni."
Áhááá, mondja ezt az, aki egyből rátalál a piroskézre, ha valaki nem úgy csinál valamit, ahogy neki tetszik :D Bírom a csökött logikádat :D
30/36 anonim 

válasza:

Nem kellek én ahhoz hogy le legyél pontozva az ilyen megnyilvànulàsokért ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!