Ti megőriztétek a pozitív tesztet?
Figyelt kérdés
2015. aug. 22. 18:30
11/36 anonim 

válasza:

Az elsőt egy darabig őrizgettem, de aztán kidobtam, mert a doboznak, amiben tartottam, irtó pisiszaga lett. A másodikat már el se raktam, csak lefényképeztem. Lehet, hogy sokmindent elteszek, de azért ezt nem. Pisis, még ha el is párolog, nade addig?
13/36 anonim 

válasza:

Én nagyon hülye babonás tudok lenni, igy megtartottam, mai napig megvan. Ráadásul ugyanott tartottam, ahol megcsináltam a tesztet, a fürdőben, sosem éreztem, hogy pisiszaga lett volna. :) De én tényleg nagyon babonás vagyok, a vizsgálatokra is mindig ugyanabban a bugyiban mentem, mert hogy szerencsét hozott... :)
14/36 anonim 

válasza:

3 pozitív tesztet őrizgetek: 16 éve, 13 éve, 7 éve teszteltem velük. Egyik sem pisiszagú...
Nekem eszembe nem jutott kidobni. Mindegyik gyereknek van külön doboza, karszalag stb. került bele.
15/36 anonim 

válasza:

Doboza nálunk is van a gyereknek, amibe az emlékeket gyűjtjük, de egy pisis papírlapot nem fogok őrizgetni. Ehhez azért nem elég szentimentálisnak lenni, de teljes elmebetegség is kell.
16/36 anonim 

válasza:

Elmebetegség az, hogy egy pár centis teszt évek múlva pisiszagú:)) Ne nevettesd ki magad:) Nem 2 l került rá...
17/36 anonim 

válasza:

Miert kellett lepontozni mindenkit?Es miert?
18/36 anonim 

válasza:

2 db-ot csináltam,eltettem mert ez egy nagyon nagy és jó emlék. Nincs pisi szaga... Ugyanúgy megvan a köldökcsonk,karszalag stb. Minden egy emlék a babámtól.
19/36 anonim 

válasza:

Jól van, akkor őrizgessetek nyugodtan hugyos papírcetliket, gratulálok.
20/36 anonim 

válasza:

Amúgy tök jó, hogy egy teljes mértékben a kérdésre válaszoló hozzászólás "nem hasznos". Tényleg ilyen csökött lesz a legtöbb nő, ha gyereke lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!