Ha terhesség miatt vagyok táppénzen, attol még tudok felvenni kolcsont?
esküvőre kölcsön?
te se vagy normális.
legyen most polgári, aztán majd lehet rongyot rázni.
aki erre vesz fel kölcsönt, arra szavak sincsenek!!!
Ne tedd! A legnagyobb butaság ilyesmire kölcsönt felvenni. A kamat rengeteg, és ha nincs pénzetek rá, akkor felesleges. Van rá esély, hogy kapj kölcsönt, ha az adott bankba érkezik a jövedelmed, akkor elképzelhető, hogy nem kérnek munkáltatói igazolást, de ha már érkezett táppénzed a számládra, akkor látni fogják, és táppénz alatt nem ad a legtöbb bank hitelt.
Bankosként mondom, hogy fogadd meg a tancsáot, és ne vegyél fel erre kölcsönt. Nagyon bánni fogod. A törlesztőre költött pénz nagyon fog hiányozni, amikor a pici babátokat szeretnétek ellátni.
Folyószámla hiteled van már? Szerintem az jobb lenne.
Én nem vennék fel személyi kölcsönt. Biztosítással szokták kötni, elméletben nem kötelező de nagyobb biztonsággal adja a bank a hitelt, ha van biztosítás rajta. A biztosító pedig lehet látja, vagy nem tudom, de táppénz esetén nem szoktak biztosítást kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!