Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, hogy tudnék pelenkát...

Anyukák, hogy tudnék pelenkát "csinálni"?

Figyelt kérdés
Nincs ithhon már pelenkánk... Apa elment dolgozni, fizetésünk nem lesz egy darabig, mert új helyre lett bejelentve és össze-vissza intézkednek, nem utaltak még egy fillért sem, szóval jól benne maradtunk a slamasztikában. Tudnátok ötleteket adni, hogy mibe tudnám bepelenkázni a fiam? A textilpelus nem bírja sokáig, már most is az van rajta, de óránként cserélem/mosom/szárítom...
2010. márc. 9. 17:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Merre laksz, melyik városban? hátha valaki arrafelé lakik és tud kölcsönadni pár pelust.
2010. márc. 10. 12:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Tényleg írd meg hol laksz,mert ha hozzánk közel,én is szívesen adnék-7.5kg a lányom is.
2010. márc. 10. 15:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia! Írd meg priviben a cimedet. Mi most váltottunk méretet és 25 db pelus megmaradt, ami jó lehet a kicsidre.
2010. márc. 10. 15:02
 14/16 anonim ***** válasza:
A 2 gyerekes anyuka vagyok!Köszönöm,hogy senki nem vette bántónak,amit írtam(nem is annak szántam!).Én is bp.-i vagyok,de ha valahol a közelben laksz,nagyon szívesen vinnék(ezt szó szerint értsd!) Nektek pelust(igaz,az én fiam már 13 kg),de tudok segíteni.
2010. márc. 10. 15:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Vannak pelenka diszkontok ahol daradra adnak pelust,már 20ft-ért is.Nincs ilyen a közeletekbe?A dm-ben van egy csomag pelus,nem tudom a nevét 20db van benne 1000ft.
2010. márc. 10. 15:37
 16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon köszönök minden egyes tanácsot!!! A védőnőm ma adott 10 db pelust, igyekszem beosztani (már ahogy be lehet) és ma telefonáltunk be a párom munkahelyére, 15-én kapunk pénzt... :(
2010. márc. 10. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!