Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kívülállóként mi a véleményete...

Kívülállóként mi a véleményetek erről a családi nehézségről?

Figyelt kérdés
A kisfiam a 36.héten született, ezért koraszülöttnek számított. 9/10-es apgárral, önálló stabil légzéssel és szívműködéssel , ezért egy percig sem volt inkubátorba. 2,90 kg volt a születési súlya, szopott, hízott, az 5. napon haza is engedtek minket, és ekkor mondta is egy doki, hogy 1-2 héttel el is lehetett számolva, hiszen erős, egészséges baba. Ettől függetlenül szoros szemészeti, neurológiai, kardiológiai, fülészeti gondozást javasolt. és dévény, majd később szenzoros torna, korai fejlesztés, beszédindító foglalkozás. Ezekre mindre vittem, becsülettel csináltuk az itthonra adott feladatokat. amíg tehettem itthon voltam vele. énekeltem neki, ringattam, imádom. és nem érzem, hogy rosszul csináltam volna. 4 éves volt amikor a kistesója született, szeretik egymást. A fiam szépen nő, okosodik, egészséges. Anno amikor megszületett arra jöttünk haza, hogy anyósom osztja az észt, hogy sose fog tudni járni, beszélni ez a gyerek, mindig selejtes lesz és ezért csak én vagyok a hibás. Akkor elküldtem melegebb éghajlatra, azt mondtam sose keressen többet minket, de nem vagyok haragtartó, sőt képes vagyok bocsánatot kérni,m ég ha engem bántanak is meg, és a nagyi elég hamar visszakerült az életünkbe. Ezután is csak zrikálta a gyereknevelésemet, oltotta a férjemet ellenem, mert rossza anya és feleség vagyok. úgy vélem, hogy hiába állt ki mellettem a férjem, azért valami bogarat miondig elültetett benne, és elérte hogy állandóan veszekedjünk. a sógornőm tetézte a helyzetet a két tökéletesen nevelt gyerekével, akikhez képest az enyémek mindig el voltak maradva, és az ő tökéletes életével, anyaságával . Csak ő ezt tudta olyan aljasul csinálni, hogy a férjem sose lásson át a szitáján. pl. elvitte a fiunkat vizi csúzdázni, ő volt a kedves nagynéni, pedig a történet arról szólt, hogy az ő gyerekei még bátrabbnak tűnjenek, mert az én fiam életében akkor járt először strandon, és hát nem az a strndos típus. kiakadtam, mert nem is tudtam, hogy ova mennek, és én voltam a rossz. Szpen lassan elérte a férjem családja, hogy eltávolodjunk, veszekedjünk. elegem van hogy belelátnak a mindennapjainkba, abból, hogy mindenbe bele okoskodnak, hogy sz@rják a gyerekeimet. évekig tűrtem a békesség kedvéért és nagyon rámkaptak. félek,ha most kifakadok mi lesz, de nem bírom tovább idegekkel.
2015. aug. 17. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

ha anyós beszólogat vedd fel, és mikor bájolog akkor játszd le mindenki előtt!

komolyan!

ott ha párod mellettek áll akkor jó, ha nem ...

2015. aug. 17. 19:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi a kérdésed?

Nálunk pont az én anyám csinálja a feszültséget, szóval értem, miről írsz sajnos.

Szerintem erre egy megoldás van, messzebb kell költözni.

Vagy felveszed a kesztyűt, és nem hagyod magad.

2015. aug. 17. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy ebből már nagyon nehéz kikeveredni, de nem lehetetlen. Elsősorban a férjeddel kell kompromisszumra jutnod. Ha ő melletted áll, akkor könnyen le lehet szerelni a mamát, el lehet költözni, ahogy előttem írták, le lehet redukálni a találkozásokat, nem kell mindenről beszámolni stb.... De a férjed kell ehhez!
2015. aug. 17. 20:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezt nem velünk, hanem a férjeddel kell megbeszélned.
2015. aug. 17. 20:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Kívülállóként az a véleményem, hogy nem szabadott volna hagynod eddig elfajulni a dolgokat.

Én nem engedem soha, hogy rosszat mondjon, csináljon.

Innen nehéz a visszaút, de nem lehetetlen. A férjed eszén kell túljárnod. Édesgesd magadhoz, sok bújás, együtt lét, és finoman, mondogatni az ellenérveket. A kifakadás nem jó, szépen, aljasan, lebuktatni kész tényekkel, gyűjtsd a rosszakat ellenük, bizonyítékokkal.

ez egy harc, küzdelem.

2015. aug. 17. 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:
En valasztas ele allitanam a ferjemet. Vagy nekem hisz, vagy a tobbieknek. Hanem hinne nekem megmondanam hogy fogom a gyerekeket es elkoltozok mert nekem nincs szuksegem egy olyan "csaladra" aki folyamatosan hatba szur meg fuj ram..tudod mikor. Nem azert kuzdottel ejjel nappal mindent megtettel a gyerekeidert hogy jo legyen nekik hogy aztan mindenfele idiota leszoljon. Allj a sarkadra es kesz
2015. aug. 18. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!