Vettél azért játékot a gyerekednek, mert te nem kaptad meg gyerekkorodban?
igen :P
megvettem a monopolyt gyakorlatilag magamnak, de imádja a gyerek is :D
férjem sok gyerekkori álmát elégítette ki a gyerekre fogva, még pici volt a gyerkőc mikor elkezdte venni a lego járműveket, amiket éjszakánként titokban összerakosgatott :D volt olyan amit karácsony előtt 1 hétig rakosgatott :D most már nagy, szép lassan megkapta a legokat és imádja mindet, úgyhogy ezzel se lőtt mellé, de azért mindig mondogatja, hogy az apáé... :D
na meg matchboxa készletet is vett, kb 30at, na azt a gyerek nem szereti, de férjem büszke a kollekcióra :)
Ugy latom azert rajtunk kivul mas is vasarolgat igy a gyereknek😊.
Rugos focit is igy hozott a Telapo ket eve, a gyerek imadja, hatalmas csatakat nyomnak a ferjemmel.
A legot azert kapott, mert o szereti, szoval a gyerek keresere is figyelunk. 😉
Nem. De még előfordulhat. Igazàból nem emlékszem, hogy mi az amit szerettem volna, de nem kaptam meg. Pàrom emlékszik néhàny ilyenre, de inkàbb nàluk is az volt, hogy megìgértek neki egy jàtékot, de nem kapta meg. Nàlunk ilyen nincs, ha valamit megìgérünk, az meglesz. Főleg ha teljesìtendő feladat is tàrsult a jàtékhoz.
Rengeteg a kirakó, lego, épìtő, autó, kb. màr ötletem sincs, hogy mit kaphatna még.
Kimondottan olyan talán nem volt hogy na azért veszek egy bizonyos játékot mert én annor szerettem volna, hát most megveszem a fiamnak/magamnak. Már csak ugye azért se mert egyrészt én nyilván csajos dolgokra vágytam, másrészt igazán konkrét dologra nem emlékszem hogy szerettem volna mondjuk egy Barbie-t amit nem kaptam meg. Inkább csak szimplán sokszor hallottam azt hogy nem kapom meg az 100. vackot amit épp megláttam a piacon. Nekem ez akkoriban rosszul esett így azért bizonyos keretek között de jellemzően a fiam amit kér, megkapja de szerencsére nem az a követelőzős fajta és ha azt mondom hogy nem, akkor se vágja be a hisztit.
De pl. én sose öltöztem semmi normálisnak főleg annak aminek akartam farsangon mert kész jelmezre nem volt pénzünk, anyunak pedig se ideje se ügyessége nem volt normális jelmezt készíteni. Így a fiam az lehet ami akar farsangon és azzal úgy vagyok hogy ha 10ezer a jelmez akkor inkább nem eszek de megkapja. :)
Ó, rengeteg ilyen dolog van.
Gyerekként imádtam a legót (nekünk sose volt), és sok-sok társasjátékra vágytam, amivel csak rokonoknál vagy ismerősöknél játszottam.
A férjem is hasonlóképpen volt több dologban.
Két gyerekünk van: vettünk már kb 40 társast, imádunk vele játszani közösen, most még egy retro darabot a Varázsfazék nevű játékot is sikerült megszereznem, a gyerek ugyanúgy imádja, mint én annakidején. Nekünk is van rugós focink, 2 éves volt a fiunk, amikor az első bőrfociját megkapta.
A farsangi jelmezzel én is így vagyok, ahogy az egyik válaszoló, és még sok dolog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!