Vettél azért játékot a gyerekednek, mert te nem kaptad meg gyerekkorodban?
Figyelt kérdés
Gondolok itt legora, vagy társasra, Barbie babára, amit megláttál, es eszedbe jutott, hogy te mennyire szeretted volna. 😊2015. aug. 16. 20:58
1/17 anonim válasza:
Nem. Másképp gondolkodom azóta. Ami akkor remek dolognak tűnt, ma már egyáltalán nem tűnik annak.
2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszt. 😊
Én vettem egysoros görkorit magamnak (is), mert nekem gyerekkoromban csak ketsoros volt, nem kaptam, hiába kértem, most egyutt hasitunk a hét éves fiammal. 😊
2015. aug. 16. 21:01
3/17 anonim válasza:
Férjem imád a 6 éves fiúnknak legókat venni. Mindig mondja, hogy ő irigyelte a szomszéd gyerek legóit. Neki nem vették meg, holott volt pénzük...
4/17 anonim válasza:
nem, de konkrétam magam miatt, hogy ellensúlyozzam egy régi veszteségérzésem, azért nem is vennék. a gyereknek vásárolok ha neki veszek játékot nem pedig magamat vigasztalni.
5/17 anonim válasza:
Nem. Én olyat veszek , ami neki tetszik, amit ő szeretne. :)
6/17 Andizsuzsi válasza:
Nem, de álltam hozzá közel többször is. :)
7/17 anonim válasza:
3. vagyok.
Természetesen a gyerekünk is legómániás, a férjem nem a saját szórakoztatására veszi.
8/17 A kérdező kommentje:
Nem is feltétlen vígasztalásul, de a férjem is megveszi a gyereknek az otvenedik kisautót, es mindig elmondja, h bezzeg neki csak három matchboxa volt. 😊
2015. aug. 16. 21:05
9/17 anonim válasza:
Férjem vett egy komoly, nagyon drága távirányítós, átfordulós terepjárót a fiunknak. A gyerek 2. szülinapjára!
10/17 anonim válasza:
Nem. De más dolgokban hajthatatlan voltam/vagyok, ami nekem nem adatott meg (nem tehet róla senki, de nem volt saját szobám pl.). Nem vágytam elérhetetlen dolgokra, nagyjából mindenem megvolt játékokból, amit szerettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!