Kihordanád-e a gyermeket, ha?
Kihordanád-e,egy meleg pár (Hogy férfi-férfi vagy nő-nő,most mindegy.) gyermekét,mint béranya azzal a feltétellel,hogy ha betegen/sérülten születik,akkor nem kell nekik,felőlük nyugodtan a kórházban is hagyhatod.
Annyi pénzért persze,ami megoldaná a családod komoly anyagi gondjait. (Jelzálog,hogy ne kerüljetek utcára vagy a saját puja fősulis tandíja esetleg beteg szülő ápolási költsége.)
Nem. Úgy pláne nem, hogy ha beteg gyerek lesz, akkor már nem is kell nekik.
Persze azt megértem, ha valaki nem akar beteg gyereket, én sem tartanám meg, ha időben kiderül a dolog. De ha nem derül ki, és sérülten születik, akkor bizony felnevelem és nem hagyom ott a kórházban.
Azt mondom, hogy az ilyen ember nem szülőnek való, ha így áll a dologhoz.
1. Nem lennék béranya. Nem lennék képes átadni a gyermeket semmilyen körülmények között.
2. Olyan embereknek soha nem tudnék segíteni, akik képesek lennének elhagyni egy védtelen babát azért mert beteg.
Nem.
Ezekkel a feltételekkel biztosan lemondanék a pénzről. Igazából nem azért, mert a sérült gyereket utána én sem vállalnám, hanem mert kicsit úgy tűnik ez a szempont mintha egy jelentéktelen dologról kellene dönteni.
Fekete vagy fehér póló kell? De ha meg van pattanva egy szál, akkor dobd ki nyugodtan. Kb ez jön ebből.
*nem a gyerek teszi a nőt és férfit szülővé.
aztán ha sokat sír és nem tetszik, még meggondolják magukat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!