Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szules/szoptatas utan masnak...

Szules/szoptatas utan masnak is borult fel a hormonhaztartasa?

Figyelt kérdés

2 gyereket szultem 2 ev korkulonbseggel. Az elmult 4 evben vagy terhes voltam vagy szoptattam, 2-3 honapja hagytam abba a kisebbik gyerek szoptatasat (15 honapig szoptattam).

A melleim teljsen eltuntek, nem lognak, hanem kifogytak a helyukbol, semmilyen regi melltartom (a gyerekeket megolozo) nem jo ram, oriasiak, centiben -7 centi a kulonbseg az elso gyerek elotti allapothoz kepest (kiloban tobb vagyok most, szoval nem fogyas kovetkezmenye).

Tele lettem pattanasokkal pedig a harmincas eveim kozepen jarok, raadasul a mellkasomon, vallamon is (eletemben nem volt meg ott, iszonyatosan zavar) az arcomon a bor pedig sokkal rosszabb, mint anno tizenevesen.

Menjek el valami kivizsgalasra vagy ez normalis es helyreall meg? A melleim nyilvan nem nonek vissza, de a borom csak nem marad ilyen?!

Amugy a menseszem tupontos, szoval annyira nagy katyvasz a noi hormonjaimmal csak nincs, de ez a tobbi... :(

2015. aug. 12. 23:25
 1/1 piroska és a farkas ***** válasza:
Nekem még csak egy kislányom van, és ilyesmiket nem vettem észre magamon, viszont tény, h a mellem abszolúte érzéketlen lett szexuálisan, és még a szoptatás elhagyása után fél évvel sem volt peteérésem. Szoval azért nálam is bekavart a természet. Egyébként igen, én elmennék a helyedben dokihoz.
2015. aug. 13. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!