Hogy oldjátok meg a nyaralást? Gyűjtetek rá?
Ez nem irígység szerintem sem. Mindenkinek kijárna egy kis nyaralás ha rajtam múlna...
Nekünk sem kell spórolni kb 3 éve, akkor indult be a vállalkozásunk, így most sszeteheetem a kezem, hogy több milka jön be havonta.
De előtte a férjem kezdő mérnökként nem túl sokat kapott én pedig középiskolában kidolgoztam a belemet, ugyanis nem állami suli volt, sokszor 6-ig, 8-ig bent voltam kora reggeltől, mindezt netto 118.000ért, nevetséges, bár imádtam, csak a fizut nem annyira.
Mi is úgy tettünk félre nyaralásra, hogy a férjemnek nincs aprótartó a pénztárcáján és az aprókat mindig kitette a zsebéből az asztalra, volt, hogy napi 1000 ft-ot is és ezeket eltettem. Bár ha 5000 ft marad hó végére, abból nem igazán tudom, hogy lehet félre tenni.
Mi ezért is váltottunk, mármint a szakmánkban maradtunk, de belevágtunk egy másik munkahelybe, vállalkozásba és szerencsénk volt. Az elején nehéz volt, de megérte.
Tudom, nem könnyű, végig csináltam, de esetleg ha átképeznéd magad? HA csak pár ezerrel több jönne be az új melóval mint most, már félre tehetnétek.
Mert igenis fontos a nyaralás, pihenés. Neketek, hogy legyen miért dolgozni, ne csak a gyerekekért, a közös élményekért.
Kívánom, hogy jussatok el szép helyekre minél hamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!