Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha ételallergiás gyerek (vagy...

Ha ételallergiás gyerek (vagy felnőtt) van a családban, hogy oldjátok meg a nyaralást?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, ahol nem egy-két dolog esik ki, hanem sokféle étel, vagy teljes élelmiszercsoportok. Még kocsival el is lehet vinni sokmindent, de repülővel nem nagyon merek elindulni.
2014. máj. 30. 14:21
 1/1 anonim ***** válasza:

A kisfiam 4,5 éves, tej- és tojásallergiás, allergiás a porra és súlyosan atópiás, ott is vigyázni kell néhány dologra. Mi eddig egyszer voltunk nyaralni, a Balatonnál. Előre szóltam a helyfoglalásnál, hogy mi ilyen speciális esetek vagyunk, semmi probléma nem volt, külön odakészítették a svédasztalos reggelinél, amit ehetett, a többi étkezésnél ugyanúgy. a szobánkban nem volt nagypárna, nem voltak pokrócok, kivitték a szőnyeget.

Mi nem tervezzük, hogy külföldre utaznánk, de magán a repülőn lehet speciális étrendet kérni, viszont külföldön én nem kockáztatnám, hogy esetleg olyat eszik, amit nem kéne. Bár elvileg ott előrébb járnak nálunk ebben, hiszen a kávézókban evidens sok helyen a növényi alapú tej pl.

ha én lennék ételallergiás nem problémáznék külföldi úton sem, de a gyereket nem kockáztatom!

2014. máj. 30. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!