Ha ételallergiás gyerek (vagy felnőtt) van a családban, hogy oldjátok meg a nyaralást?
A kisfiam 4,5 éves, tej- és tojásallergiás, allergiás a porra és súlyosan atópiás, ott is vigyázni kell néhány dologra. Mi eddig egyszer voltunk nyaralni, a Balatonnál. Előre szóltam a helyfoglalásnál, hogy mi ilyen speciális esetek vagyunk, semmi probléma nem volt, külön odakészítették a svédasztalos reggelinél, amit ehetett, a többi étkezésnél ugyanúgy. a szobánkban nem volt nagypárna, nem voltak pokrócok, kivitték a szőnyeget.
Mi nem tervezzük, hogy külföldre utaznánk, de magán a repülőn lehet speciális étrendet kérni, viszont külföldön én nem kockáztatnám, hogy esetleg olyat eszik, amit nem kéne. Bár elvileg ott előrébb járnak nálunk ebben, hiszen a kávézókban evidens sok helyen a növényi alapú tej pl.
ha én lennék ételallergiás nem problémáznék külföldi úton sem, de a gyereket nem kockáztatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!