Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, akik rendszeresen...

Anyukák, akik rendszeresen tornáztok, miért csináljátok?

Figyelt kérdés

Elsősorban a túlsúly leadása a cél?

A súly megtartása, amit elértetek már?

Azért csinálod, mert élvezed és jólesik?

Megszokásból?...stb

2015. aug. 10. 13:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromtól sportoltam napi szinten, aztán amikor a felnőtt életem elkezdődött ez heti egy két alkalomra redukálódott. Kismamaként annyira álmos voltam, hogy a sétán kívül semmi más nem esett jól, na meg a jó kis izzasztó házimunka. A kórhazból szülés után 45 kg- val jöttem ki, azóta is annyi vagyok, De mar nem úgy mint régen, hogy bármit es barmennyit eszem, most mar merteket kell tartanom es mozogni hetente többször. Ez van sajnos ezt a súlyt nehez tartani, es az itthon lét sincs túl jó hatással a popsimeretre úgy vettem eszre :)
2015. aug. 10. 20:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Jól érzem magam utána, fittebbnek és energikusabbnak (futni szoktam, az a legegyszerűbb mozgásforma). Igaz, most 25 hetes kismama vagyok, így kicsit lightosabban nyomom a kocogást. Tini koromban duci voltam, akkor még nehéz volt magam rávenni a mozgásra. De hamar hozzászoktam, és már a napjaim részévé vált. A terhességek között is 34-36-os volt a méretem, és szeretek fitt lenni + csinosan öltözni. Heti 3-4 óra izzadás ennyit biztos megér.
2015. aug. 11. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!