Ez mennyire jó ebéd egy 2 és 4 éves gyereknek?
Ha egyszer-egyszer ilyesmit kapnak ebédre, nem baj, nem ezen múlik az egészségük.
Ha hajlandóak megenni...
A nagyobb fiam nem eszi a "színes" leveseket, neki az lilaleves és fúj.
Fánkot vagy tésztás ételt inkább tartalmas, húsos leves után adnék.
Ezekkel pont az a baj, hogy nincs tartalmuk, gyorsan emészhetőek, gyorsan meg is éheznek utána. Ráadásul édes leves után édes főétel. A helyedben kitalálnék mást.
Nagyon okos vagy utolsó!
köszönöm a válaszokat!
Szia!
Most tuti lepontozás lesz a vége a hozzászólásomnak, de nem érdekel, akkor is leírom amit gondolok.
Azt eszik, amit főzöl. Ha főzelék azt, ha rántott hús azt, ha puncsleves joghurtosfánk azt, én nem értem mi a gond. Na, de nem is ezért írtam ( mellesleg simán odaadnám az én 5 évesemnek, evett ő már cifrábbakat is...), hanem jönnek a teljeskiörlésű liszttel, a barnacukor, nádcukor, lassan felszívódó szénhidrát, gyorsanfelszívódó szénhidrát, te jó ég komolyan, nem cukorbetegekről beszélünk, hanem pici gyerekekről akik imádják ( általában ) az édességet, és tuti semmi kifogásuk a te menüd ellen. Sok hozzászóló majdhogynem elítél amiért ezt adnád nekik, nevetséges. Na, az én gyerekem egy éves kora óta a kedvenc étele a hurka. Továbbá a másik hatalmas nagy kedvenc a pörköltös cuccok, legfőképp a körömpörkölt, illetve a babgulyás. És ezt teljesen komolyan írom, nem viccből!!! Tökéletesen egészséges gyerek, nem kövér, pontosan jó súlyban van, sokan írígykednek azért, mert az enyém mindent megeszik, a másé meg csak válogat. Nemrégiben éjjel 11 órakor evett tejbegrízt, pizzát egymás után. Jól lakott és aludt egy jót! Igen, hogyne a tejbegrízen nem volt kakaó mert cukros, a pizza teljeskiörlésű lisztből volt és csak zöldség volt rajta. Ja, és igen, 100%os narancslét ivott utána nem 3dl kólát, ( imádja ). Én úgy gondolom, hogy adj neki amit akarsz, amit megesznek, amit szeretnek, majd ha nagyobbak lesznek eldöntik mit akarnak, mit ennének. Én akkor is odaadnám neki, ha három szelet csokitorta lenne, ha szereti, miért ne :)
utolsó vagyok, egy üzenet az egyik hozzászólónak:
tejtermékek gyorsan felszívódó szénhidrátok, ezért nem szabad őket reggel fogyasztani és este, mert hirtelen emelik meg a vércukrot, fogyasztásuk inkább tízórai, ebéd, és uzsonnára való. olvass utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!