Ötleteket szeretnék kérni! Milyen ételeket csomagolnátok ilyen melegben egész napos kiránduláshoz gyereknek?
Figyelt kérdés
Minden ötletet köszönök. Olyan dolgokat szeretnék összegyűjteni, ami bírja a meleget a hátizsákban és jól esik ilyen időben. Lehetőleg többfélét szeretnék csomagolni. Lehet hogy keveset eszik többet iszik majd inkább, de több nap egymás után mennek városi kirándulásokra, programokra.2015. jún. 4. 14:18
1/7 anonim válasza:
Rengeteg lehetőség nincs sajnos. Fárasztóbb kirándulás, többórás gyaloglás után jól esik egy laktatóbb szendvics, akkor is ha megolvadt benne a sajt és palacsintává lapult a táskában :). Mindenképp tegyél bele zöldséget, az feldobja, kígyóuborka, paprika jól bírják a meleget. Én mindig adok nekik egy almát, azt nem kell pluszban csomagolni, baja sem lesz + valami kis nasi: keksz, nápolyi, müzliszelet. Fontos hogy ne legyen csokis. Ha kicsit egészségesebbet akarsz, akkor egy kis zacskó diákcsemege.
2/7 anonim válasza:
Tejtermék, tojás ne legyen benne mert megromlik aznap. Nekünk a tanár 3 napos kiránduláson mindig első nap végén azt mondta ha van ilyesmi szendvics dobjuk ki. Egyik gyerek nem tett, hányt is..
3/7 anonim válasza:
tényleg megromlanak több nap alatt, pénzt adj neki
4/7 anonim válasza:
fasirtgolyó kis dobozban, mellé zsömle
dobozban felkockázott gyümölcs vagy zöldség jobban is esik, mint a szendvics a melegben
zabkeksz
5/7 anonim válasza:
Hát ha éhes vagyok, nekem adhatnak több kiló gyümölcsöt is, nem érem be vele. Szerintem első napra csomagolj neki száraz szalámis (Rákóczy, téli) szendvicset, amibe még sajt is lehet. A köv. napokra pedig vegyetek májkrém konzervet, vannak nagyon finomak, nem csak a snassz natúr sertés meg baromfis. Van kolbászkrém konzerv, írtó finom. Picik, szóval 1 étkezésre elég, nem kell bajlódni a további tárolással, és ki sem kell dobni a maradékot. Pakold fel zöldségekkel, ami nem folyik. A fasírtgolyó sem hülyeség... Csak ne tegyél bele annyi fokhagymát!
6/7 A kérdező kommentje:
3-szor mennek egynapos kirándulásra! Szóval mindegyik napon reggel mennek, délután kb. négyre jönnek.
2015. jún. 4. 19:04
7/7 anonim válasza:
Ja, ne haragudj, félreértettelek. Na mindegy, a válaszom akkor is megállja a helyét :) Még a rántott húsos zsemlét is meg merném kockáztatni, délben/kora délután úgyis megeszi, addig semmi baja nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!