Változni fog ez még?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem vagyok anyának való, félek, hogy csak elrontanám az életét. Sosem kezdtem el gügyögni ha megláttam egy kisbabát, és igazából nem is tudnék mit kezdeni egy gyerekkel. Talán még szeretni sem tudnám, vagy semlegesen éreznék iránta. Szégyellem magam emiatt, de úgy érzem,nem tudok rajta változtatni. Lehet, hogy emiatt sosem lesz rendes házasságom a jövőben?

18/L

2010. márc. 7. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
18 vagy! Ez a felfogás egy 18 éves lánynál általában teljesen normális! pár év múlva szerintem ugyis vágyni fogsz egy gyerekre! amugy meg ha majd már terhes leszel akkor mások lesznek az érzéseid is!
2010. márc. 7. 21:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem éreztem semmit a babákért amig rám nem jött egyszer (a férjem mellett), hogy én is gyereket szeretnék. Most már minden gyereket nagyon aranyosnak és szeretnivalónak találok, hogy van saját. Szóval szerintem ez normális, majd eljön az ideje, ha meg nem, ne erőltesd :)
2010. márc. 7. 21:19
 3/4 anonim ***** válasza:
ennyi idősen én is így gondoltam.aztán 28 körül elindult a vezérhangya.
2010. márc. 8. 07:31
 4/4 A kérdező kommentje:
De én mindig is irtóztam a terhesség gondolatától is, és nincs ember akiben annyira megbíznék, hogy szüljek neki.
2010. márc. 8. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!