Több gyermekes anyukák, hogyan oldjátok meg a mosást,
teregetést?
Figyelt kérdés
Sima, két szárnyú, kinyitható szárítónk van, de egyszerűen nem fér el rajta két programnyi mosás, csak egy. Minden nap mosok, mert nem tudok egy nap több kört, mert nincs hová teregetni. A gyerekek ruháját külön mosom. Ti is?
Emeleti lakásban hogyan nyertek több helyet úgy, hogy a gyerekek számára ne legyen zavaró, vagy túlságosan csábító a ruhák leszedegetése? Én ezt a szárítót a francia ágyra teszem, eléggé kiesik szem elől, így nem szedi le. Nálatok hogy megy ez? Két szárítót használjak, vagy van más praktikus, helytakarékos ötlet? Hányszor mostok egy héten?
Bocsánat közben jött új válasz. 8-as es 10- es valasz az enyém.
2015. aug. 4. 12:26
12/16 anonim válasza:
7 napbòl 5öt biztos megy a mosògèp. Èn az erkèlyen teregetek, ilyen kinyithatòval, mint a tied + fregolim is van. Tèlen a szobában. Az ablak alatt van 2 fotel, azokat kihùzom ès a fotel mögè az ablak alá teszem. A hely kisebb lesz, de igy nincs szem előtt, ès ùtban sem a szárìtò.
2015. aug. 4. 12:42
13/16 anonim válasza:
Nekünk 5 tagú a család, így minden nap mosok, van olyan nap, hogy 2-3 program is lemegy. Két emeletes szárítónk van és egy régi fajta pelenkaszárító. Az erkélyre szoktam kitenni, rossz időben pedig marad a nappali. (ablak mellé, radiátor mellé)
2015. aug. 4. 15:26
14/16 anonim válasza:
Nekem szárítógépem van, de ilyenkor nem használom. Egyébként én a magas szárítóra szavazok helytakarékosság szempontjából, a 2 szárnyú nagyon nagy. Esetleg vegyél egy magasat.
De olyat is használtam korábban, ami a falra van szerelve és kihúzható, a másik falon meg beakasztod. Vagy leeresztős fregoli, ha elég magas a plafon a fürdőben. Több ötletem nincs.:)
2015. aug. 4. 20:18
15/16 anonim válasza:
Miota ket gyerek van, gyakorlatilag minden nap megy egy-ket adag mosas. Azelott is sok volt a mosnivalo, de a ferjem azt mondta mikor megszuletett a masodik lanyunk, ebbol eleg, telen o nem fogja a ruhaszaritokat kerulgetni, ugyhogy vettunk egy szaritogepet. En azota telen nyaron abban szaritok. Ugyan nyaron kiteregethetnek az udvaron, de itt videken a jo kis disznosz@rszag minden nap, a legyek kopkodik, lesz@rjak a frissen mosott ruhat, ha valakinek epp olyanja van nekiall pet palackkal tuzelni, szoval en nem kockaztatok! Es amugy kozel nem fogyaszt annyit, mint amit a "nepi hiedelem" tart. Raadasul most varom a harmadik babokat, ugyhogy meg jobban ki lesz hasznalva.
2015. aug. 5. 09:05
16/16 anonim válasza:
Egy fregolim van, ami szinte sosem üres :( Valamint van egy pillangós szárítóm is, a nappaliban szoktam felállítani és kerülgetjük :/
Amúgy a szárítógépet ajánlanám én is. Mióta a kertesből erkélytelen panelbe költöztünk, nagyon sokszor gondolok rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!