Öltözhet így egy két gyermekes családanya?
Sziasztok!
A kérdés furán hangzik ugye? :) Az érdekelne, mi az, ami szerintetek még belefér egy családanya gardróbjába. Én egy 26 éves életvidám, örökké mosolygó, minden játékban benne lévő, kicsit lökött (pozitív értelemben!) anyuka vagyok. Szerintetek egy tavaszi-nyári viseletbe belefér egy favágó-kockás ing, egy rövid (combközépig érő)farmer, és egy fonott fejpánt?
A válaszokat előre is köszönöm! ^_^
Ha 28-32 éves koromban szeretnék szülni két bébit. Remélem összejön majd és nem lesz semmi problémánk.
No ha csinos maradok és jól érzem magamat a bőrömben, akkor én nyáron ugyan nem fogok csadorban járni.
Amit te leírtál, abban semmi vállalhatatlan nincs.
A sógornőd pedig minden bizonnyal vagy irigy, mert jól tartod magad és jól érzed magad a bőrödben, vagy úgy gondolja, hogy a szüléssel egy nő megszűnik nőnek lenni és ezentúl csak a mackónadrág és lehányt pulcsi a menő.
Fuu..mit szólna hogyha ruhácskában lennél
Egyértelmű, hogy irigy!
Nekem is fontos h normálisan megjelenjek babámmal.
Én pont azt nem értem h attol h vki anyuka miért kell slamposnak lennie
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!