Tudom, hogy nincs közöm hozzá, de Ti finoman nem mondanátok meg a legjobb barátnőtöknek, hogy ne tegyen ki ilyen képeket a gyerekéről mert gáz?
Én eddig is soknak találtam, mert kitesz mindenfélét a facebookra, ráadásul nyilvánosan. Fürdőset, pucért, stb. Ma nálam végképp kiverte a biztosítékot bilin kakilós képpel, hogy milyen ügyes már az ő nagy lánya.
Legszívesebben szólnék neki, szegény pici lány, ez már szerintem nagyon gáz... a legjobb barátnőm, mivel pont emiatt jól ismerem, teljesen biztos vagyok benne, hogy megsértődne. Ne szóljak bele?
Érdekes.
Egy nem gyerekes szemszögéből tuti irritáló egy idő után, sőt szinte ellenszenvet vált ki.
Egy gyerekes anyából is kiválthatja, de talán ő megérti (vagy nem ).
Nekem is volt olyan időszakom, amikor napjában tuti 1-2 képet mgosztottam. De ez akkor volt, mikor nagy fejlődések közepette volt.
0-3 hós koráig azért: mert, annyira cuki és meg akarom mutatni
3-8: forog, kúszik ès mászik meg feláll (azthiszed, hogy csoda baba rd azt szeretnéd, hogy mindenki érezze azt amit te )
8-14hóig:de ugyes, mászik, egyedul iszik eszik, elkezd jarni. Ezert osztod meg
14-5 hótól elkezd beszelni, jonnek a videók amiket szinte csak mi értünk szülők, lehet másnak nem érdekes, de nekünk csoda.
1,5 éves korától ez alábbhagy. Legalábbis nalunk.
22 hós, havonta 4-5 tenyleg aranyos kepet kiteszek.
En ezt azzal oldottam meg1 eves korától, hogy csináltam egy csoportot,meghívtam mindenkit es leírtam, hogy nincs harag ha nem csatlakozik, csak senki agyára nem szeretnek menni.:-)
Szerintem ne szólj neki, csakis azért mert ezt ő így i meg.
A meztelen képekre tehetsz megjegyzést, azt pl én sem tolerálom.
Egyértelmű volt, csak gondoltam leírom.
Nem, nem vagy régimódi. Én is így látom, főleg a meztelenkedős képeket.
Én még attól is ki vagyok, mikor valakinek megszületik a gyerek, majd azonnal fotózzák és teszik fel. Nem, nem azzal van a baj, hanem hogy MEZTELEN és látszik mindene.
Hú, ez tényleg gáz... Szegény gyerek.
De szerintem az ilyennek felesleges mondani. Csak megsértődne. :(
Én úgy szólnék neki, hogy tudja-e, hogy mindenfélét pedofil nézegetheti az ő kislánya képeit. Nagyon sokan nincsenek tisztában vele.
Én is nagyon büszke vagyok a kislányomra, de ahogy magamról sem teszek fel fürdős képet, amikor wc-zek, amikor beteg vagyok, eszembe sem jut, hogy róla tegyek ilyen képet fel és nem is értem, aki mindent megoszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!