A férfiak ezt hogy viselik el?
Egyre több olyan kérdést olvasok, hogy "ma legyünk együtt?", mert ilyen-olyan jelekből ovulációt sejt a kérdező.
Viszont nekem ezeknek olyan mögöttes üzenete is van, hogy ez lenne az egyetlen indok a szexre. Ha nincs aznap mégsem ovulációja, akkor fejfájásra hivatkozva elhajtja a pasit?
Vagy az is kellemes lehet, amikor a férfi tenyészcsődörként oda van rendelve, hogy "ma van ovulációm, gyere, csináljuk".
Húzza a szàjàt, mert szegénynek muszàj szexelni, pedig egyàltalàn nincs kedve....
Na de most komolyan: eleve a spontaneitàst màr évek óta kidobtuk a kukàba, akkor szexelünk, ha A: mindkettőnk itthon van. B: apa hazaér, mielőtt elalszom C: a gyerek elaludt D: a gyerek nincs itthon. E: ha mégis spontaneitàs kell, akkor hazajövünk munkàból összebújni.
Semennyire nem volt neki ez muszàj, ha nem akar,.nem szexel. Ahogy fordìtva: ha nekem nincs semmi kedvem, és meghozni sem tudja, nincs hiszti, folytatjuk màskor.
Babatervezős időszakban többet voltunk együtt, ez csak 1-2 hónap volt, de napra pontosan sem én, sem ő nem tudta, hogy mikor kellene együtt lenni, de nem reklamàlt, ha bepróbàlkoztam. Egyébként vannak időszakok, mikor alig van kedvem, meg van hogy naponta 2-szer vagyunk együtt.
Ahol régóta nem jön a baba, ott a középidős együttlétek többsége màr stresszes, nemcsak a ffinek, mert kell az anyag, hanem mindkét félnek, az addigi sikertelenségek miatt.
A tervezett babank azonnal, az elso honapban osszejott, viszont a ferjemnek keszenletben kellett allnia, mert kislanyt akartunk. Czeizel modszerevel probalkoztunk, ovulacio elott, ecetes huvelyoblitessel, mely utan a ferfinak fel oran belul helyt kell allnia. Helyt allt :-)
Homokszem csak ott csuszott a gepezetbe hogy kisfiu lett de sebaj :-)))
Nem volt rossz hatassal a libidojara, szerette volna o is a babat, de nem tudom mi lett volna ha hosszu honapokig, esetleg evekig probalkozunk a vedekezeses evek utan, es nem jon ossze. De azt hiszem ha a ferfi ugyanugy akarja a babat mint a no, akkor nem okozhat ez problemat hogy mikor kell "teljesitenie" :-) De akkor gondolom a nonek is ugyesnek kell lennie, hogy spontan egyuttletet varazsoljon a kotelezo aktusbol :-) A ferfiak ugyis barmikor keszek a szexre :-)
Nem értem, miért kéne máskor elhajtani. :)
Ez azt jelenti egyébként, hogy akkor ha lehet, érdemes együtt lenni. De attól még máskor is lehet. Miért gondolod ezt amúgy, rossz tapasztalat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!