Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A férfiak ezt hogy viselik el?

A férfiak ezt hogy viselik el?

Figyelt kérdés

Egyre több olyan kérdést olvasok, hogy "ma legyünk együtt?", mert ilyen-olyan jelekből ovulációt sejt a kérdező.

Viszont nekem ezeknek olyan mögöttes üzenete is van, hogy ez lenne az egyetlen indok a szexre. Ha nincs aznap mégsem ovulációja, akkor fejfájásra hivatkozva elhajtja a pasit?

Vagy az is kellemes lehet, amikor a férfi tenyészcsődörként oda van rendelve, hogy "ma van ovulációm, gyere, csináljuk".

2015. júl. 30. 14:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%
Normális esetben ez nem így van, ahogy leirod. Valóban nem kellene kihagyni a termékeny napokat ha egy pár babát szeretne de nem termékeny napok nem zárja ki a szexet. Márpedig babát ha szeretnénk akkor jól működő kapcsolatba/házasságba ahol van szexuális élet nem termékeny napokon is.
2015. júl. 30. 14:43
 12/16 anonim ***** válasza:
63%
Egyébként a második gyermekünk minden UH eredmény szerint egy héttel előbb fogant, minthogy az ovulációs tesztem pozitív lett volna. Vagyis volt egy extra, spontán peteérésem. Már csak ezért is jó gyakran együtt lenni:)
2015. júl. 30. 14:46
 13/16 anonim ***** válasza:
57%
Miért, kérdező, szerinted a nőknek olyan kellemes, hogy naptár szerint éljék a nemi életüket? Ezt senki nem jókedvéből csinálja, a nőnek ugyanúgy zavaró egy ilyen helyzet, de ha már fél-egy éve próbálkoznak hiába, akkor csak megpróbálnak erre is figyelni. Csak érdekes módon ez mindenhol úgy van előadva, mintha ez kizárólag a nő dilije lenne. Miért, a pasi nem akar babát? Nálunk pl. másfél év várakozás után sikerült, gyógyszert kellett szednem, hogy legyen peteérésem, és bizony az orvos minden hónapban megmondta, hogy mikortól legyünk együtt sűrűn, és azt is, hogy előtte viszont 4-5 nap szünet. Mi ezt betartottuk, mert mindketten azon voltunk, hogy sikerüljön a baba. Sosem nyafogott érte a férjem, maximum együtt röhögtünk rajta, hogy ez milyen hülye helyzet. De ő is tisztában volt vele, hogy ezt nem én találom ki, nem azért kell egy adott napon együtt lenni, mert én azt parancsolom, hanem mert így lesz nagyobb esély a babára.
2015. júl. 30. 14:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Húzza a szàjàt, mert szegénynek muszàj szexelni, pedig egyàltalàn nincs kedve....

Na de most komolyan: eleve a spontaneitàst màr évek óta kidobtuk a kukàba, akkor szexelünk, ha A: mindkettőnk itthon van. B: apa hazaér, mielőtt elalszom C: a gyerek elaludt D: a gyerek nincs itthon. E: ha mégis spontaneitàs kell, akkor hazajövünk munkàból összebújni.

Semennyire nem volt neki ez muszàj, ha nem akar,.nem szexel. Ahogy fordìtva: ha nekem nincs semmi kedvem, és meghozni sem tudja, nincs hiszti, folytatjuk màskor.

Babatervezős időszakban többet voltunk együtt, ez csak 1-2 hónap volt, de napra pontosan sem én, sem ő nem tudta, hogy mikor kellene együtt lenni, de nem reklamàlt, ha bepróbàlkoztam. Egyébként vannak időszakok, mikor alig van kedvem, meg van hogy naponta 2-szer vagyunk együtt.

Ahol régóta nem jön a baba, ott a középidős együttlétek többsége màr stresszes, nemcsak a ffinek, mert kell az anyag, hanem mindkét félnek, az addigi sikertelenségek miatt.

2015. júl. 30. 15:53
 15/16 anonim ***** válasza:

A tervezett babank azonnal, az elso honapban osszejott, viszont a ferjemnek keszenletben kellett allnia, mert kislanyt akartunk. Czeizel modszerevel probalkoztunk, ovulacio elott, ecetes huvelyoblitessel, mely utan a ferfinak fel oran belul helyt kell allnia. Helyt allt :-)

Homokszem csak ott csuszott a gepezetbe hogy kisfiu lett de sebaj :-)))

Nem volt rossz hatassal a libidojara, szerette volna o is a babat, de nem tudom mi lett volna ha hosszu honapokig, esetleg evekig probalkozunk a vedekezeses evek utan, es nem jon ossze. De azt hiszem ha a ferfi ugyanugy akarja a babat mint a no, akkor nem okozhat ez problemat hogy mikor kell "teljesitenie" :-) De akkor gondolom a nonek is ugyesnek kell lennie, hogy spontan egyuttletet varazsoljon a kotelezo aktusbol :-) A ferfiak ugyis barmikor keszek a szexre :-)

2015. júl. 30. 16:26
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért kéne máskor elhajtani. :)

Ez azt jelenti egyébként, hogy akkor ha lehet, érdemes együtt lenni. De attól még máskor is lehet. Miért gondolod ezt amúgy, rossz tapasztalat?

2015. júl. 30. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!