A férfiak ezt hogy viselik el?
Egyre több olyan kérdést olvasok, hogy "ma legyünk együtt?", mert ilyen-olyan jelekből ovulációt sejt a kérdező.
Viszont nekem ezeknek olyan mögöttes üzenete is van, hogy ez lenne az egyetlen indok a szexre. Ha nincs aznap mégsem ovulációja, akkor fejfájásra hivatkozva elhajtja a pasit?
Vagy az is kellemes lehet, amikor a férfi tenyészcsődörként oda van rendelve, hogy "ma van ovulációm, gyere, csináljuk".
Ez a férfitól is függ, hogy ő hogyan fogja fel, hogy babát szeretnének, attól is, hogy a nő tényleg "odarendeli"-e a férjét, vagy elcsábítja, stb. Az sem mindegy, hogy az első próbálkozós hónapban történik, vagy már évek óta ez megy.
amikor mi babét terveztünk, szerencsére a férjem is számolgatott, és bár egész hónapban lelkesek voltunk, minél nagyobb volt az esély, annál szenvedélyesebbek voltunk. Szóval akár jól is elsülhet, e gyakoribb szerintem a kiégés, "gyártássá" válás.
Azt hiszem, nagy többségünk ha választhatna, filmbe illően romantikus együttlétből szeretne gyermeket. Akiknek csak egynéhány hónapot kell várni a babára, azok megtehetik, hogy ragaszkodnak ehhez a vágyukhoz, és nem áldozzák fel a romantikát a cél érdekében. Sok-sok kudarc és teherbeesési problémák esetében erre csak kivételes párok képesek. Úgy gondolom, a romantikát be lehet pótolni, tényleg vannak olyna élethelyzetek, amikor ninc smás választás, mint ébernek lenni és lépni, amikor kell.
Nem egy esetben hallottam már, hogy a nő kijelentette, hogy ő aztán soha, de soha nem fog ovulációs teszthez és hőmérőhöz alkalmazkodni, de az élet mást hozott a számára.
Más kérdés, hog yideális esetben, ha egy pár kb. kétnapnta amúgy is mindig együtt van, akkor gyakorlatilag nem mulaszthatják el a temrékeny napokat, bármikor is legyenek azok.
Lehet, hogy furcsán hangzik hogy "tervezni kell" a szexet - de csak addig, amíg nincs gyereked :-) Onnantól is kb ez van: MOST szexelünk, mert most alszik/mamánál van. A sponteneitás eltűnik egy időre sajnos.
Szóval ez csak rákészülés a későbbiekre :-)
Az én férjem jól viseli, ő is legalább ugyanannyira szeretne gyereket, mint én, és hát valljuk be, nem rossz dologra akarom rávenni, nem ellenkezik :) Amikor épp nincs peteérésem akkoris szexelünk, naponta, 2-3naponta, mikor hogy van kedvünk, van amikor kimarad pár nap, ha épp nagyon fáradtak vagyunk. Persze ha épp ovu van, akkor összebújunk akkoris ha éppen nem kap el a hév, de a végeredmény mindig jó, nem kell kényszeríteni :)
Amúgy igen, én is mindig azt mondtam, hogy nem értem minek az ovuteszt meg hőmérő, szexeljenek mikor jólesik aztán majd összejön. Így is volt az első hónapokban, de majd 1 év próbálkozás után, nem fogunk kihagyni egy egész hónapot, csak mert aznap épp fáradtabbak vagyunk vagy nincs úgy kedvünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!