Ki mit érzett, mikor először kezében tartotta a kisbabáját?
Sírni nem sírtam, csak szavak nélkül csodáltam percekig, utána a bent töltött napokban is órákig tudtam nézni, ahogy alszik...
A nagyobbik már 6 éves, a kicsi még csak 3 hónapos, de a mai napig annyira hihetetlen, hogy két szinte láthatatlan sejtből, születik egy új élet, ami belőlünk van, csodálatos a természet! :)
Valóban, ahogy írtad, szavakba sem önthető.:)
Igazából nekem az volt az első gondolatom, hogy te voltál az, aki akkora ramazurit csináltál rendszeresen a pocakomban?:)
Amúgy igen, sírtam.:)
Nagyon nagy dolog volt, egy olyan érzés, amit soha máskor nem éltem át és szerintem nem is fogok.
teli voltam gyogyszerekkel, remegtem a surgossegi csaszartol, a ferjem alig birta utana odaadni. nem sirtam csak orultem hogy tul vagyok rajta mert rettenetes faradt voltam. szinte vartam hogy elvigyek a noverkek es ahogy elvittek alomba is merultem..
igy utolag sajnalom hogy nem elveztem ki jobban, de emlekszem minden percre, legalabb ez megmarad, az emlek :)
Az Elsőnél rögtön megfoghattam, nagyon kifáradtam, de nyugalmat és teljességet éreztem. Az igazi akkor volt, amikor másodszor vettem a karomba (már volt időm, erőm arra, hogy átéljem), az elmondhatatlan volt, valami olyan érzés, hogy "Te vagy az". :)
A Másodiknál sokkal drámaibb volt, mert sürgősségi császár miatt altattak és csak órákkal később találkoztunk, de az a pillanat katartikus volt. Ahogy átöleltem, olyan tökéletes érzés volt, mintha azt érezném, hogy Ő hiányzott és végre megvan. Az egész egy csoda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!