Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Létezik-e, hogy iLyen hirtelen...

Létezik-e, hogy iLyen hirtelen nől a mell?

Figyelt kérdés
Menstruávióm után úgy vettem észre ,hogy nőtt a mellem , de a hasam is. Nem hiszem h,ogy terhes vagyok mert rendszeresen megjöna menszeszem és semmi tünetem sincs és mindíg védekezem. De viszont mostanába sok édesséet eszem és nem mozgok. Lehetséges ,hogy ettől nőtt a mellem ? 17/L
2010. márc. 6. 16:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mérted magadat mérlegen? én pl ha 2-3 kilót hízok akkor mellre és hasra megy.

De mivel tini vagy lehetséges, hogy alapból nött a melled, de az tuti hogy a has növés nem jó, ha kilóra nem híztál akkor lehet valami gyomor vagy bélproblémád van.

2010. márc. 6. 17:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam én si arra ,hogy valami a beleimmel lehet. Néhe úgyérzem mintha furcsán mozognának vagy nemtudom és oylan mintha túl sok gyomorsavam is lenne.
2010. márc. 6. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!